"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/12/09

Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...

.... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων


Αντιγράφουμε από την σελίδα 477 του βιβλίου «ΜΕΙΞΕΙΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του ίδιου Αρχιερέως των «ΕΨΙΛΩΝ» και του ΛΑ.Ο.Σ., Ιωαν. Φουρακη : «Υπότιτλος : Ο επικείμενος πόλεμος Ελλάδος – Τουρκίας. Κείμενο: ….η αιτία μεν του πολέμου τούτου θα είναι η από αλλεπάλληλα θεϊκά συμπόσια (συνέδρια)…. ληφθείσα απόφασης (γενοκτονίας των Ελλήνων Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλίας – Νήσων Αιγαίου από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) κατά δε το γράμμα και το πνεύμα αυτής (της θεϊκής αποφάσεως) , το πρόσχημα του πολέμου τούτου θα είναι : Η δια Στρατιωτικών Επιχειρήσεων, νέα εις Κυπρον προέλασης του Τούρκικου «ΑΤΤΙΛΑ» και η από την Τουρκία κατάληψης των Νήσων του Αιγαίου και η προσπάθεια καταλήψεως της Θράκης. Συνέπεια των Τουρκικών τούτων επιθέσεων, θα είναι η ολική ή και η μερική , πρόσκαιρος καταστρεπτική ήττα της Ελλάδος (!!!)»

Αντιγράφουμε από την σελίδες 493 έως 495 του ίδιου βιβλίου: «Ο πόλεμος τούτος δεν είναι απλώς επικείμενος αλλά και αναπόφευκτος.

Η έκρηξης του …. Θα είναι μια τοπική .. θύελλα. Αυτή θα είναι η προαναγγελία …μιας διαβαλκανικής καταιγίδας. Η καταιγίδα αυτή θα προκαλέσει τυφώνα , ο όποιος αφού πλήξει τα Βαλκάνια, την Μικράν Ασάν, την ανατολικην Μεσογειον, της άνω και την κεντροδυτικην Ασάν, τα Ουράλια και τον Καυκασον, θα εξαπλωθεί εις ολην την Ευρωπην, καθώς και εις ολην την Μεσογειον και την βορειοανατολικην Αφρικην. Ακολούθως δε θα διασχίσει τον Ατλαντικον Ωκεανον, και εν συνεχεία και τον Ειρηνικον.

Κατά πρώτον, η Ελλάς θα
ηττηθεί (από την Τουρκία(!!!) και θα απολέσει μέρος της εδαφο – πληθυσμιακής της οντοτητος, αλλά δεν θα καταστραφεί. Η ήττα αυτή της Ελλάδος θα είναι ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), των επανερχόμενων προπατόρων Θεών, Ημίθεων, και Ηρώων των Ελλήνων (ήτοι Κρονιων στασιαστών κατά των Ουρανιδων Ανδρομέδας, ως Κρονιων υποδυόμενων ψευδώς τους Θεούς του δωδεκάθεου Διός).

(θεϊκή) ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), για να αναπτυχτούν οι αιτίες, αφορμές, συνθήκες και προϋποθέσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

….εις το τέλος (οι Έλληνες) θα διώξουν τους Τούρκους εις την «Κόκκινη Μηλιά», εις την πέραν του Καζακστάν Μογγολικην περιοχην Τσιν-Γιανγκ(!!!)

… όσοι απ’ αυτούς (τους Μογγολοτουρκους) επιβιώσουν θα καταφύγουν εις την περιοχην Τσιν- Γιανκ της δυτικής Κίνας (όπου θα τους καταδιώκουν οι Έλληνες, ήτοι Ελληνική εισβολή στην Κίνα!!!).

Ο ίδιος κρυπτοσιωνιστης συγγραφέας Φουρακης, «μάλλον» καταγόμενος από τον Γαλλοεβραικο οίκο «Fourie» της Φραγκοκρατίας και Ενετοκρατίας Κρήτης, στις ομιλίες του, σε συζητήσεις του, και στα βιβλία του, έχει δηλώσει:

Α) ότι «ο ορος «ΕΛΛΗΝ» δεν είναι Εθνικός προσδιορισμός. Για να είναι κάποιος ΕΛΛΗΝ θα πρέπει να έχει σπασθεί ΤΡΙΑ θρησκεύματα: τον Χριστιανισμό, το Δωδεκαθεισμο, και τον Σουφισμό ήτοι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ μίγματος όλων των θρησκειών»(!!!).

Β) ότι «το 98% των Ελλήνων πρέπει να γενοκτονηθει και να επιζήσει μόνον το 2%» (!!!) και ότι «θα δοξαστούμε πριν από την τελική μας σφαγή» (!!!).

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html

Γ) ότι «οι Έλληνες της Ελλάδος δεν είναι φυλετικώς καθαροί Έλληνες. Οι καθαροί Έλληνες οι οποίοι πρέπει να κατοικήσουν την Ελλάδα είναι οι Ετεοκρήτες Ιουδαίοι και Βενιαμιτες» (δηλαδή οι δυο φυλές των εβραίων , Ιούδα και Βενιαμίν, του διφυλου εβραϊκού βασιλείου της Ιερουσαλήμ, στο οποίο ήταν βασιλείς ο Δαβίδ, ο Σολομών, και λοιποί μισέλληνες Ιουδαίοι!!!)

Σε ότι αφορά την περιοχή Τσιν- Γιανκ της Κίνας, τα όμοια με τον Φουρακη ορυεται προδοτικός στην τηλεόραση, ο Δημοσθένης Λιακοπουλος : «Όπως ο Μέγας Αλέξανδρος κυνήγησε τις ρυπαρές φυλές στην περιοχή Τσιν – Γιανκ της Κίνας και τις σφράγισε μέσα στη Γη, έτσι πρέπει να κάνουμε και μείς σήμερα, και να ξανασφραγισουμε τους Μογγολους και τις ρυπαρές φυλές μέσα στη Γη στο έδαφος της Κίνας» (!!!).
Συμφωνώντας ο Ιωαν. Φουρακης, ορυεται κατά εβραϊκή παραγγελία, στην σελίδα 494: «Από την επανασυγκροτηση της συνελεύσεως των πανελληνων πρέπει να εκπορευθεί (να εκστρατεύσει εναντίον της Κίνας) ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ (ήτοι ο Αντίχριστος) «Νέος Μέγας Αλέξανδρος» (δια να οδηγήσει ξανά τον Ελληνικό Στρατό εναντίον της Κίνας)!!!»

Βεβαίως , συμφωνως με τον αυτόπτη χρονικογράφο της Εκστρατείας, Καλλισθένη, και τον εξ αντιγραφής του Καλλισθένη ιστορικό και βιογράφο Αρειανό, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΗΛΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ αλλά, λογω του δριμύτατου ψύχους στις κορυφές του Ιντου- Κους των Ιμαλάϊων, ανέκοψε την εκστρατεία στα σύνορα Θιβέτ – Ινδίας. Αργότερα οι Βυζαντινοί κ(ω)λογεροι ως ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ, έγραψαν ένα όψιμο βιογραφικό της εκστρατείας του Αλέξανδρου, και υπέγραψαν το ψευδές κείμενο με την υπογραφή του Καλλισθένους, ήτοι διέπραξαν απάτη, πλαστογράφηση της Ιστορίας, και πλαστογράφηση υπογραφής.

Σ’ αυτό το κείμενο, το οποίο οι ιστορικοί και οι φιλόλογοι απορρίπτουν ως «ΠΛΑΣΤΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΑΛΛΙΣΘΕΝΟΥΣ», γράφεται ψευδώς ότι «ο Αλέξανδρος εισήλθε στην Κίνα», ΩΣΤΕ να παγιδευτούν οι Έλληνες των επόμενων γενεών, και πειθόμενοι από τους σημερινούς σατανάδες κ(ω)λογερους να εκστρατεύσουν υπό τον «Αντίθεο – Αντίχριστο» Ιωάννη Παλαιολόγο Δραγαζη εναντίον της Κίνας, και ώστε να δοθεί το άλλοθι στην Κίνα να γενοκτονησει τους Έλληνες Ελλάδος και διασποράς, και τα λοιπά έθνη της λευκής φυλής.

Και ο Ιωαν. Φουρακης στα βιβλία του, ΚΑΙ ο Δημοσθ. Λιακοπουλος στην τηλεόραση, προτρέπουν και εξωθούν τους Έλληνες και τον Ελληνικό Στρατό να επιτεθούν εναντίον της Κίνας. Και οι δυο ως άνω ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» επικαλούνται εντολές τις οποίες λαμβάνουν από μεντιουμς των Γιαχβεχ και Σαβαώθ- Κρόνου, κ(ω)λογερους «ορθόδοξων» μοναστηριών στην Ελλάδα και Κύπρο!!!, για να γενοκτονησουν τους Έλληνες.

Και οι δυο ως άνω προδοτικοί ανθέλληνες θεωρητικοί του ΛΑ.Ο.Σ. και των «ΕΨΙΛΩΝ», ενώ πλειοδοτούν και ορυονται σε εθνικιστικά και ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ – ΔΟΛΩΜΑΤΑ, προκαλούν μεθοδικός και εκ προμελέτης ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ στον Ελληνικό Στρατό και στον Ελληνικό άμαχο Πληθυσμό, διαδίδοντας μέσω βιβλίων και τηλεοπτικής Υστερίας «για ηλίθιες θεουσες», ότι τάχα «είναι θέλημα των θεών να γενοκτονηθει η Ελλάδα από την Τουρκία και από το λοιπό άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ. Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκοπίων –Τουρκίας – Ρουμανίας, διότι το είπε ο «Άγιος Σπουδαρχίδης Κοσμάς ο Αιτωλός» μέντιουμ – μάγος των ανθελλήνων σατανάδων ψευδοθεων Γιαχβεχ – Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνου.

Έλληνες σκοτώστε τώρα των Ιωαν. Φουρακη και τον Δημοσθ. Λιακοπουλο, πράκτορα προβοκάτορα των Σκοπιανών της «VARDASKA» όπου και τυπώνει τα βιβλία του.

Έλληνες σκοτώστε τώρα τους Κ(ω)λογερους και τους ιερείς της «ορθοδοξίας» και οιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος, διασπείροντες τέτοιες ειδήσεις περί «Έλληνα Αντίχριστου, περί Νέου Μεγαλέξανδρου εναντίον Ισλάμ – Ρωσίας – Κίνας – Κορέας», περί «θελήματος των Θεών και του Θεού να ηττηθεί η Ελλάδα από την Τουρκία», και περί «θελήματος των Θεών και του Θεού να γενοκτονηθει η Βόρειος Ελλάδα, η Θεσσαλία, και τα Νησιά Αιγαίου από τις γειτονικές χώρες» του ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ και όχι «Ισλαμικού τόξου, και περί «Ξυπνήματος του μαρμαρωμένου Βασιλιά και Αυτοκράτορα Ιωάννου Παλαιολόγου Δραγαζη για να πάρουμε ξανά την Κωνσταντινούπολη και για να κυνηγήσουμε τους Τούρκους μέχρι την «Κόκκινη Μηλιά» της επαρχίας Τσιν- Γιανγκ της Κινάς».
Εμμέσως πλην σαφώς, οι θεωρητικοί και τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. ως «ΕΨΙΛΟΝ», και άρα ως Χριστιανοδωδεκαθειστες Σουφι, διδάσκουν στα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. ότι «τα 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού πρέπει να γενοκτονηθουν με θεϊκό θέλημα», διότι απλώς οι «ΕΨΙΛΟΝ» θεωρούν θεόπνευστο βιβλίο την «Καινή Διαθήκη» εις την οποία ανήκει η «Αποκάλυψη» η οποία, όπως δείξαμε ήδη, προγραμματίζει την γενοκτονία των 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού.

Αλλά υπάρχει και άλλη ύπουλη – μυστική διδασκαλία των στελεχών ήτοι των «ΕΨΙΛΩΝ», του ΛΑ.Ο.Σ. , σύμφωνα με την οποία «ο επερχόμενος «δωδέκατος πλανήτης» (του μασόνου θεοσοφιστή έψιλον Σωκράτη Δακογλου), ο κατά τους εβραιοσαξονες «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» ή «ΕΡΚΟΛΟΜΠΟΥΣ», φέροντας επάνω του τους επανερχόμενους θεούς του Δωδεκάθεου και άλλες φυλές εξωγήινων, θα προκαλέσει τεράστιες γεωλογικές καταστροφές στον πλανήτη μας, διερχόμενος μεταξύ της Γης και της Αφροδίτης, ήτοι βυθίσεις μεγάλων Τμημάτων της ξηράς στη θάλασσα, εκρήξεις Ηφαίστειων, σεισμούς , αναδιάταξη Όρεων κλπ, με αποτέλεσμα τον βίαιο θάνατο των δυο τρίτων 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού».

Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι η επινόηση της δήθεν «αφίξεως ενός πλανητου ο οποίος θα διαταράξει την ισορροπία του Ηλιακού μας Συστήματος», είναι εβραιοσαξονικη εφεύρεση, ήτοι κινεζική εφεύρεση, η οποία έχει τρεις κύριους σκοπούς :

Α) Να αιτιολογήσει ψευδώς την προέλευση των Κρονιων – Ιαχωβικων ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ «ALIEN», ως δήθεν προερχόμενων από τον πλανήτη «ΝΙΜΠΙΡΟΥ», ενώ στην πραγματικότητα θα προέρχονται από τα Υποσκαφή του Δρακονιανου Αστροστολου (Σελήνης) , εισβολέως στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Β) Να αιτιολογήσει την προέλευση και τους «σατανικούς συμμάχους» «ALIEN» ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΨΕΥΔΟΔΙΟΣ, ο οποίος θα υποδύεται ψευδώς τον απόντα πραγματικό Δια, διαπράττοντας και διατάσσοντας στις ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. εγκλήματα Πολέμου και κατά της Ανθρωπότητας εναντίον της Ρ.Ι.Κ., ώστε μετά από την προσχεδιασμένη αιφνίδια αποχώρηση αυτού, και του πλαστού Δωδεκάθεου του, και των συμμάχων του «ALIEN», η Ρ.Ι.Κ. να αντεπιτεθεί και να γενοκτονησει την Λευκή και την Μαύρη Φυλή, με πρώτους γενοκτονουμενους τους Έλληνες, ως «εκπρόσωπους του «εγκληματικού Δράκοντος Διός και ως κύριους υπευθύνους των εγκλημάτων τα οποία διέπραξε εναντίον της Ρ.Ι.Κ.»

Αυτόν τον «εγκληματικό Δράκοντα» ψευδοδια , όλες οι θρησκείες, ανεξαρτήτως κράτους και ομιλούμενης γλώσσας, τον ονομάζουν «ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ STELLAR» ήτοι «ΑΣΤΡΙΚΟ», διότι ο λεξαριθμος του όρου «ΣΤΕΛΛΑΡ» στην Ελληνική Γλώσσα, δίνει σύνολο 666. Βεβαίως δεν υπάρχει ούτε «Διάβολος» ούτε «Αντίχριστος» , διότι και τους δυο τους υποδύονται οι ίδιοι υποσαταναδες δαίμονες του Γιαχβεχ και του Κρόνου Σαβαώθ.

Γ) Να προκαταλάβει τους ενδεχομένους επιβιώσαντες της Λευκής και Μαύρης Φυλής με την απάτη ότι δήθεν «οι Ανδρομεδιοι Έλληνες θεοί είναι εγκληματίες ανθρωποφάγοι εναντίον των ανθρώπων Λευκής και Μαύρης φυλής», ώστε όταν αργότερα έλθουν στον πλανήτη μας οι πραγματικοί Ανδρομεδιοι Έλληνες «θεοί», οι επιβιώσαντες της Λευκής και Μαύρης φυλής να μην επιθυμούν καμιά επαφή και σχέση μαζί τους, διότι θα τους θεωρούν εγκληματίες. Ήδη το εβραιοσαξονικο Χόλλυγουντ έχει κατά κόρον γυρίσει ταινίες με τις οποίες δείχνουν ότι έρχονται σαυροειδείς ανθρωποφάγοι εξωγήινοι οι οποίοι φορούν μάσκες με ανθρωποειδές δέρμα, ότι έρχονται τερατόμορφοι ανθρωποφάγοι εξωγήινοι «ALIEN», ότι έρχονται οι εγκληματίες εξωγήινοι της «Αυτοκρατορίας η οποία επιτίθεται» εναντίον των «καλών επαναστατών Τζενται» του Γιαχβεχ –Σιν – Σιών - Τζενται – Τζεηντ – Τζιουντ – Τζεντ – Ιούδα, και άλλες συναφείς ταινίες ψεύδους τρομοκρατήσεως του Παγκοσμίου Πληθυσμού, - εναντίον των ερχόμενων στον Πλανήτη μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Ανδρομεδιων Ελλήνων Διαστημικών «θεών» ή «θεοντων» ή «τρεχοντων στο μεσοαστρικο διάστημα» οι οποίοι συμφωνως με τους έντρομους εβραιοσαξονες Αστρονόμους, έχουν αφιχθεί προ πολλού στην τροχιά του πλανήτου Κρόνου, φερόμενοι επί περίπου 360 μεταλλικών ορατών πλανήτων Πολέμου, και επί αγνώστου αριθμού αόρατων σκαφών ύλης αραιοτερας διαστάσεως.

Ήδη τα περί αφίξεως του ανύπαρκτου «ΝΙΜΠΙΡΟΥ», και τα 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού τα οποία θα σκοτώσει ΔΗΘΕΝ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ, ενώ αυτά τα 2/3, έχει σχεδιαστεί από τους σατανάδες εβραιοσαξονες να γενοκτονηθουν με Χημικό – Βιολογικό – Ραδιενεργό Πόλεμο και με Συμβατικό – Μετεωρολογικό – Γεωλογικό Πόλεμο μέσω του «HAARP» και ανάλογων ρανταρς δια την πρόκληση λιμοκτονίας μέσω δόλιας καταστροφής των φυτικών καλλιεργιων και των μονάδων κτηνοτροφίας, τα εκπέμπουν ήδη εβραιοσαξονικες ιστοσελίδες , όπως η www.metacafe.com/news !!, με υπογραφή εκδότου : Rostik.
Στον επίλογο της παρουσιάσεως – απάτης για τον «NIBIROU», ο εβραιοσαξονας απατεώνας Rostik , διάδοχος του εβραίου απατεωνος Ζαχαρία Sitsin, γράφει : «τα πλέον τρομοκρατικά νέα είναι ότι οι υπηρεσίες της «NASA», του «D.O.D.», η Εθνική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, το S.E.T.I., και η C.I.A. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΩΝΤΩΝΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ η οποία θα προκληθεί από τον «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» (!!!) (βλ. το έργο προ ενός μηνός: 2012!!) Εβραιοσαξονες Φονιάδες Των Λαών!!!

Αντιρρησίες εβραιοσαξονες καθηγητές Πανεπιστημίων, μέλη της «NSA», μέσω Ελληνοαμερικανων ειδοποιούν τους Έλληνες ότι η όλη ιστορία με τον «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» είναι μια μεγάλη απάτη η οποία θα εξελιχτεί με βάση «ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ» τα οποία θα σχηματιστούν στον ουρανό από τριάδες πανίσχυρων «LASERS», συνεργαζόμενων με σεληνιακά σκάφη και με γήινα σκάφη ανάλογης τεχνολογίας, τα οποία ήδη έχουν στην κατοχή τους οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα. Οι ίδιοι καθηγητές ειδοποιούν τους Έλληνες ότι οι σεισμοί και οι εκρήξεις Ηφαιστίων δεν θα οφείλονται στον ανύπαρκτο «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» , αλλά θα οφείλονται στην «ελάχιστη εστίαση» του «HAARP» και ανάλογων ραντάρς της Ρωσίας και της Κίνας, με την μέγιστη ένταση τους στο υπόγειο αδρανές μάγμα των Ηφαιστίων, και στα υπάρχοντα καταγραμμένα σεισμικά ρήγματα.

Γιατί αυτή η γενοκτονικη λύσσα των Μογγολων: Εβραίων – Σαξόνων – Βουλγάρων – Αλβανών – Τούρκων – Βαυαρών – Ούγγρων – και λοιπών;;; Υπάρχει προηγούμενο ή μήπως είναι φαντασιώσεις των Μελών της Ο.Ε.Α. ;;;

Η απάντηση ευρίσκεται, μεταξύ άλλων, εις την «Παλαια Διαθήκη», Δευτερονόμιον Ζ’ 1-3, όπου οι δαίμονες του Γιαχβεχ διατάζουν τους εβραίους να γενοκτονησουν έξη Έθνη ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και ένα Έθνος λευκών Χετταίων ήτοι Γότθων, ήτοι συνολικός επτά εκατομμύρια ανθρώπους!!! Ιδε Τμήμα του Βιβλίου «Οι χειρότεροι εχθροί των Λαών» του Jean Boyer στο λινκ που παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου, από το Εγχειρίδιο Επιβιώσεως σελ. 139- 154.

Από το ως άνω βιβλίο του Jean Boyer επισημάνουμε την γραπτή δήλωση του ραββινου ABRAVANEL, ο οποίος σχολιάζει την δήλωση του Ταλμουδ (MASMIA JESUA FOL. 49A) περί γενοκτονίας των 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού : «Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ» (!!!)

Άρα, ήδη από το «Ταλμουδ» της Βαβυλωνως, ήτοι προ του 600 προ μογγολου Χριστού ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, οι διαστημικοί σατανάδες Ιεχωβά – Γιαχβε – Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνος, μέσω των βρωμερών δολοφονικών μαύρων Μάγων τους, ΛΕΥΙΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, «προφητών», και ραββινων, απαντων υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων του Γιαχβεχ και Σαβαώθ, είχαν αποφασίσει να γενοκτονησουν το 100% της Λευκής και της Μαύρης φυλής, ήτοι το 66% ή 2/3 του Πλανητικού Πληθυσμού, και να αφήσουν δια επιβίωση μόνον το 1/3, ήτοι την κίτρινη φυλή Κίνας και Κορέας.

Το ερώτημα είναι, «εάν στην «Αγία (σατανική δρακονιανη) Γραφή», υπάρχει ανάλογη δήλωση περί γενοκτονίας των 2/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού;».

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Από την «Καινή (σατανική) Διαθήκη», βιβλίο «Αποκάλυψη» Θ’ 15-18 : «Και ελυθησαν οι τέσσερις Άγγελοι οι ητοιμασμενοι … δια να θανατωσωσιν ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ητο δυο μυριάδες μυριάδων (200.000.000 = 2 *10.000 * 10.000, ήτοι ο σημερινός στρατός της Κίνας σε πλήρη επιστράτευση). … υπό των τριών του των εθανατωθησαν το τρίτον των ανθρώπων (2.500.000.000)».

Στην «Αποκάλυψη» ΙΘ’ 17-21, γράφεται: «Και ειδον ένα Αγγελον ισταμενον εν τω Ηλιω. Και έκραξε… προς πάντα τα όρνεα … : έλθετε και συναγεσθε εις το δειπνον του μεγάλου θεού (Γιαχβε –Σιν – Σιών και Σαβαώθ – Κρόνου), δια να φάγετε σάρκας βασιλέων, και σάρκας χιλιαρχων, και σάρκας ισχυρών, και σάρκας ίππων και των καθήμενων επ αυτών, και σάρκας πάντων ελεύθερων και δούλων, και μικρών και μεγάλων. Και ειδον το θηριον (ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ. υπό Ελληνική τυποις Διοίκηση) και τους βασιλείς της Γης, και τα στρατεύματα αυτών συνηγμένα (ΝΑΤΟ ΣΕΑΤΟ), δια να καμωσι πολεμον με τον καθημενον επί του ίππου (Κινεζομογγολο Ιησουν Χριστον) και με το στράτευμα αυτού (Αμυντικό σύμφωνο Σαγκάης ή Άξονος Ρ.Ι.Κ. Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) και επιασθη το θηριον (Ελλάς + ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.), και μετά τούτου ο ψευδοπροφήτης (Έλληνας αντίθεος – αντίχριστος, Ιωάννης Παλαιολόγος Δραγαζης, Αυτοκράτορας των Ελλήνων και Ενσαρκωμένος θεός Διόνυσος των «ΕΨΙΛΩΝ» θεοσοφιστών Μασωνων και του ΛΑ.Ο.Σ.) όστις έκαμε τα σημεία ενωπιον αυτού, με τα οποία επλανησε τους λαβοντας το χάραγμα του θηρίου (υποδορειο μικροτσίπ «BAR – CODE 666 και ηλεκτρονικές Ταυτότητες 666) ….! ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 1/3 ΤΟΥ Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το υπόλοιπο της λευκής και μαύρης φυλής) φονεύθηκαν με την ρομφαιαν του καθήμενου επί του ίππου (Κινεζομογγολου Ιησού Χριστού) …. ! Και πάντα τα όρνεα εχορτασθηκαν εκ των σαρκών αυτών».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο αναγνώστης λοιπόν δικαιούται να ερωτήσει : «Από πού εξάγεται ότι «ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ» είναι το δεύτερο 1/3 του Παγκόσμιου Πληθυσμού, ήτοι το λοιπό 50% της λευκής και μαύρης φυλής ;;»

Η απάντηση ευρίσκεται εις τον σατανικό «προφήτη» Ζαχαρία, τον γνωστό υπό Ιαχωβικη δαιμονική καταληψία δολοφόνο των Ελλήνων, ο οποίος, στο Θ’ Κεφάλαιο του βιβλίου του……. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕΛΙΔΑ 156
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html


Έλληνες Σκοτώστε Τώρα τους Ιερείς – Θεολόγους – Καλόγερους – Μοναχούς – Συγγραφείς – Δημοσιογράφους – Προφήτες – και Μασωνους οι οποίοι «Προφητεύουν» «έλευση Αντίχριστου» , «αποδοχή του Αντίχριστου από τους Έλληνες» , «κατάληψη της Ελλάδος από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. και της Ρ.Ι.Κ.» , «εκστρατεία του Ελληνικού Στρατού εναντίον Ισλαμικών κρατών και Κίνας», «έλευση του εξαδάκτυλου Παλαιολόγου», «εξαμιλια» , «Κόκκινες Μιλιές» , «…. Πράσινες Αχλαδιές», και λοιπά συναφή των υποσαταναδων μεντιουμς των αρχισαταναδων Γιαχβεχ – Σιν - Σιών – και Σαβαώθ – Κρόνου, όπως η «έλευση της Β’ Παρουσίας στην εποχή μας» κλπ.

Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Εσείς οι Δωδεκαθειστες «ΕΨΙΛΟΝ» έχετε την εντύπωση ότι τα διαστημικά σκάφη που «τριγυρίζουν» πέριξ της Γαίας , είναι υπό την Διοίκηση των προπατόρων μας Ανδρομεδιων Ελλήνων «θεοντων στο διάστημα», και όχι δρακονιανης προελεύσεως;

Έχετε την εντύπωση στις τόσες χιλιετηρίδες ύπαρξης τους ήτοι από την άφιξη της Σελήνης και μετά, θα μας άφηναν να εκφυλιστούμε σε τέτοιο σημείο; Θα άφηναν να κάνουμε τόσους αδελφοκτόνους πολέμους ; Θα άφηναν να γίνουμε πολλαπλασιαζόμενα καρκινικά κύτταρα εις βάρος της Γαίας ήτοι του ίδιου του Συμπαντικού Οργανισμού ;;;

Όχι βέβαια! Διότι προηγουμένως θα μας είχαν κάνει αστρική σκόνη και όχι να μας εμπαίζουν με εμετικά σατανικά κείμενα τύπου «Αγίας Γραφής»


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: