"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/12/09

Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ; ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ Μ.Κ.Ο ; ΣΗΨΗ ΚΑΙ ;



Tο Διεθνές Κέντρο Αριστείας Athens Information Technology (AIT) παρέχει υποτροφίες στη Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη»


Στις 30 Ιουνίου 2008 εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τις υποτροφίες που παρέχει το Διεθνές Κέντρο Αριστείας Athens Information Technology (AIT), στη Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη», για τα μεταπτυχιακά προγράμματα: MSc in Information Technology, MSc in Information & Telecommunications Technologies και MSc in Management of Business Innovation & Technology.

Το ΑΙΤ ιδρύθηκε το 2002 από τον Όμιλο Intracom και αποτελεί κέντρο Αριστείας διεθνούς κύρους στην έρευνα και στη τεχνολογία, στη
μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην πληροφορική, στην ηλεκτρονική και στο management, έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Carnegie Mellon και το Harvard, καθώς και διεθνείς Οργανισμούς.

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει σύμφωνα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια. Τα ακαδημαϊκά κριτήρια είναι δεδομένα για κάθε πρόγραμμα και η αξιολόγηση των υποψηφίων πραγματοποιείται από την ακαδημαϊκή επιτροπή του Athens Information Technology. Η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» θα εξετάσει τα κοινωνικά κριτήρια των υποψηφίων ενδιαφερομένων και θα κάνει τις πρέπουσες υποδείξεις οι οποίες θεωρούνται δεδομένες και ευπρόσδεκτες από το ΑΙΤ.

Πληροφορίες αναφορικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τις εν λόγω υποτροφίες, θα δίνονται από τον Τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της «Αλληλεγγύης» καθώς και η δυνατότητα παραλαβής ενημερωτικού υλικού για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΙΤ από τα γραφεία του Οργανισμού στη διεύθυνση Λεωνίδου 34, Μεταξουργείο, τηλ. 210-5203031.

Δικτυακός Τόπος : http://www.anthropos.gr/show_finance.asp?Id=70



ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: