"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

31/12/09

Επικίνδυνες παρενέργειες εμβολίου κατά του τραχήλου της μήτρας


Εμβόλιο κατά του τραχήλου της μήτρας, ενδέχεται να είχε προκαλέσει συμπτώματα σκλήρυνσης κατά πλάκας σε ορισμένα κορίτσια τα οποία συνήλθαν αργότερα.


Οι γιατροί εκτίμησαν ότι τα θύματα ήταν έφηβες ή νέες γυναίκες, γύρω στα 20, που είχαν κάποια προδιάθεση στην εν λόγω ασθένεια.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα συμπτώματα ήταν παροδικά.

Ο Οργανισμός Θεραπευτικών Αγαθών διά του εκπροσώπου του, δήλωσε ότι σε έξι εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Gardasil το οποίο ανακάλυψε ο επιστήμονας, Ίεν Φρέϊζερ, πρώην Αυστραλός της Χρονιάς, που έχουν διανεμηθεί στην Αυστραλία, 1.476 περιπτώσεις είχαν αρνητικές παρενέργειες.
Η πρόεδρος του Αυστραλιανού Δικτύου Εμβολιασμών, Μέριλ Ντόρι, δήλωσε ότι το Gardasil περιέχει επικίνδυνα επίπεδα αλουμινίου.

http://neoskosmos.com/news/el/node/5351

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: