"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

9/12/09

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Η χρησιμοποίηση των βάσεων για το Ιράν. Απαγωγές. Δολοφονίες. Η βάση Ακτίου-Πρέβεζας είναι το υποκατάστημα της NSA στην Ελλάδα.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ !!!!!!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ :

Ας επιστρέψουμε όμως στην Αθήνα ,όπου στις 16 Οκτωβρίου 1980 το βράδυ , έγινε γνωστή η επανένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ .
Μια μικρή διαδήλωση νεολαίων , με επικεφαλής τον Κώστα Λαλιώτη , μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ με την γροθιά σφιγμένη, έδινε το σύνθημα στους υπόλοιπους : | «ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ» - «ΕΞΩ Η ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ’ , «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»….

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε στείλει τον Λαλιώτη να κατεβάσει στο πεζοδρόμιο τις νεολαίες , κόντρα στην πράξη «ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ» των Ράλλη- Μητσοτάκη !!!!!!………….

***********************************************************************************
Στις 17 Ιουνίου 1982 ένας άντρας φτάνει στη βάση του Ελληνικού με ειδική πτήση από τις Βρυξέλλες .
Τον συνοδεύουν οκτώ ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες .
Δυο άντρες της DIA στην Αθήνα υποδέχονται τον αρχηγό της NSA, Ναύαρχο Ρόμπερτ {Μπόμπυ} Ίνμαν .
Μπαίνει σε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο και πάει στην ........
πρωτεύουσα.
Οι άντρες που τον συνοδεύουν ακολουθούν σχηματίζοντας μια τεράστια αυτοκινητοπομπή .
Τριάντα λεπτά αργότερα σταματά μπροστά στον αριθμό 71 επί της οδού Βασ. Σοφίας , όπου στεγάζεται η Αμερικάνικη πρεσβεία.
Τον περιμένουν ο πρέσβης , οι σταθμάρχες της CIA , της DIA, και ο αρχηγός της JUSSMAG στην Αθήνα …

Θέμα της επίσκεψης του αρχηγού της NSA, είναι η Αμερικάνικη βάση στο Άκτιο της Πρέβεζας .
Ο Μπόμπυ Ίνμαν, είχε διατυπώσει την σφοδρή επιθυμία να παγιώσει το καθεστώς της βάσης στο Άκτιο , πριν την ανάληψη της Υπηρεσίας από τον διάδοχο του Λίνκολ Ντ. Φάουρερ ….
Γι΄ αυτό ήταν βιαστικός και απαιτητικός .
Όταν την επόμενη συναντήθηκε με τον Υπουργό Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας , του δήλωσε ωμά:

«Είμαι έτοιμος για ένα διάλογο ουσίας και μιας γενναιόδωρης προσφοράς από μέρος των ΗΠΑ προς την Ελλάδα.
Στο όνομα της ασφάλειας της περιοχής είναι απαραίτητο να προχωρήσουν οι εργασίες στη βάση του Ακτίου και η μεταφορά των AWACKS..
Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο του ΝΑΤΟ και η χώρα σας ανήκει στη Συμμαχία…..
Την Αμερικανική βοήθεια και στηρίξει, θεωρήστε την δεδομένη προς την χώρα σας και την κυβέρνηση σας…»

Ποιος θα τολμούσε να αντισταθεί στο φοβερό Αρχηγό της πανίσχυρης NSA.
Άλλωστε ο τότε πρωθυπουργός Παπανδρέου , είχε λάβει τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, καθώς και νουθεσίες από την Γραμματεία της Τρίμερους Επιτροπής , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ……

Έτσι τον Νοέμβριο 1985, ήρθαν στην Ελλάδα τα αεροπλάνα που μεταφέρουν το σύστημα AWACS και εγκαταστάθηκαν στο Άκτιο της Πρέβεζας , όπου υπάρχουν μέχρι σήμερα ..
Το Άκτιο έγινε τμήμα της αλυσίδας των βάσεων AWACS της Ευρώπης .
Παρόμοιες εγκαταστάσεις λειτουργούν στο Γκέρλιν Κίρχεν της Γερμανίας από το 1982, στην Τουρκία από το 1983 και στο Τράπαλι της Ιταλίας από τον Ιανουάριο του 1986.
Επίσημα δηλώθηκε από Ελληνικής πλευράς , ότι η βάση του Ακτίου θα ελέγχεται από Έλληνες και θα συμπληρώνει την Εθνική μας Άμυνα, προφυλάσσοντας μας από τα Ανατολικά.
Πως θα γινόταν όμως αυτό, εφ΄ όσον δεν είχαμε ειδικευμένο προσωπικό που θα μπορούσε να ελέγχει , αλλά και αν το αποκτήσουμε , το σύστημα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο , που ούτε το πλήρωμα του αεροπλάνου δεν γνωρίζει τι στοιχεία δίδονται στο κέντρο, παρά μόνο αν το τελευταίο θελήσει να {μιλήσει}…
Τα πληρώματα των αεροπλάνων είναι μικτά, με προσωπικό από όλες τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ , μη εξαιρούμενης και της Τουρκίας ….
Υπάρχει όμως και το γενικότερο θέμα , δηλαδή με την εγκατάσταση των AWACS στο Άκτιο, η Ελλάδα μπήκε στην πραγματικότητα στο παιχνίδι των ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, με το οποίο μέχρι τότε είχαμε διαφωνήσει…
Και το Άκτιο στο εξής θα είναι ο πυρηνικός στόχος ΝΟ 1 , επειδή μπορεί να μην υπάρχουν πυρηνικά , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ

Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ !
ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !
ΒΑΤΙΚΑΝΟ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ.

{ΒΛΕΠΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΜΠΑΡΤΟΛΟΜΙΟΥ ΤΗ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ! } ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ; ΙΣΩΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: