"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/12/09

"University Spy - A True Story" / "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια"

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΙΣ CIA  ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ , ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ !!!

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΕ , ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤ-ΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ !

Η CIA έχει γινει σημερα το παγκόσμιο Υπουργείο Παιδείας και κανενα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει την παραμικρη δυνατοτητα να ξεφυγει απο τον ελεγχο της. Ενα βιβλιο, που θα καταπληξει οσους ακομη δεν καταλαβαν τι γινεται


Για τα παιδια, που παραπλανημενα απο τα διαφορα συνθηματα και ιδεολογηματα που διακινουνται στα Πανεπιστημια, εχουν χασει τα αυγα και τα καλαθια και δεν ξερουν πλεον, που ειναι μπρος και που πισω.

Εμμανουηλ Σαριδης

Κυκλοφορησε και στην Γερμανια και διατιθεται μεσω του Amazon το βιβλιο του Ηelmut Richard Goetting "University Spy - A True Story"/ "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια".

Να τι γραφει ο συγγραφεας για το

βιβλιο του:

Η λαου-λαου κατάληψη της εξουσίας στα πανεπιστήμια και του ελεγχου των αβοήθητων θυματων της, φοιτητων και επιστημονων, από την αμερικανική κατασκοπευτικη Μαφια της CIA, έχει ήδη ολοκληρωθει εδώ και καιρό. Μεσα απο μια Dokumentation, που στηριζεται σε συνεντεύξεις και αφηγηματικά στοιχεία συνωμοσιας γυρω απο εναν εγκληματικο εκδοτικο οικο της CIA, ζωντανευει η ιστορια που εκτυλισσεται καθε μερα, συνηθως στα κρυφα και πισω απο τα παρασκηνια. Η επιχειρηση αυτη της CIA δεν ικετεύει για βοηθεια την κυβέρνηση των ΗΠΑ - είναι μέρος της σκιώδους αμερικανικης κυβέρνησης και εχει διεισδυσει σε ολα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Για τον εκδοτικο αυτο οικο της CIA οι ακαδημαϊκες ελευθερίες δεν έχουν καμμία απολυτως αξία.

Εγω εριξα φως σε μια σκοτεινή σπηλια που κατοικειται απο κλεφτες. Τώρα εναπόκειται στον αναγνώστη να διερευνήσει το λαβύρινθο και να φερει στο φως της δημοσιοτητας τα αποτελεσματα των ερευνων του. Εγω δεν εχω για τις εγκληματικες παραφυαδες του αμερικανικού συστήματος καμμια απολυτως αμφιβολία. Υστερα από εκατοντάδες συζητήσεις με τον επικεφαλής ενος παραρτηματος της CIA και μετα απο πολλα χρόνια έρευνας, εδειξα στο βιβλίο μου αυτα που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ήμουν υπαλληλος και ομοφυλικος εμπιστος του αφεντικου της CIA στην Αμερική. Ο επιστημονικος εκδοτικός οίκος είναι ένας ισχυρός παίκτης στη διεθνή κατασκοπεία της CIA.

............. The CIA has ended up as America‘s global Education Ministry and universities around the world have little recourse!
Behavioral science teaches that small changes in a man’s sex-life can have large effects on keeping secrets!
This book is based on man-to-man pillow interviews with Walt Blair Paterson, a source of untreated and disease-laden sewer language and behavior, stranger than fiction!
He is the inheritor of a globally operating university supplier, which doubles as a CIA espionage contractor!
The interviews will plunge the reader into the murk of the abnormal psychology and mind boggling career of Walt Blair Paterson from taxi driver to Chief-of-university-spies!
CIA espionage contractors such as Paterson Inc. are NOT SUBJECT to the Freedom of Information Act!
An obscure law allows the CIA to block all congressional and public inquiries into contractor Paterson, the recipient of vast amounts of U.S. government money!
The secret files, the budget, the number of agents and the entire power structure of the Shadow Company will never be opened to the public for scrutiny and are beyond the reach of the U.S. judicial process!

http://www.scribd.com/doc/21672611/University-Spy
Ηelmut Richard Goetting
University Spy - A True Story"/
http://www.amazon.de/University-Spy-Helmut-Richard-Goetting/dp/3000295607/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1258101736&sr=1-1
Μεταφραση: Google + Eμμανουηλ Σαριδης
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1300&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=824ecf1e4b



Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα.«Ο πρόσφυγας που ζητεί άσυλο έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: