"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/4/10

1.200.000 ευρώ βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των τρομοκρατών!


Αποκάλυψη-βόμβα

Θυμίζουμε πως τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» έχουν επικηρυχθεί με 1.600.000 ευρώ! Αυτά τα χρήματα, τώρα που οι επικηρυχθέντες συνελήφθησαν, ποιος θα τα πάρει, κ. Χρυσοχοΐδη;
Υπήρξαν άραγε πληροφοριοδότες; 

Πλήθος στοιχείων έχει στα χέρια της η Αστυνομία μετά τις έρευνες στα κρησφύγετα των τρομοκρατών, καθώς και από τα ευρήματα στο αυτοκίνητό τους που εντοπίστηκε στη... Νέα Φιλαδέλφεια και χαρακτηρίζεται «κινητή γιάφκα».
Πέρα από τις έρευνες όμως στα σημεία αυτά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί των προφυλακισθέντων και οι οποίοι ανοίχθηκαν και έπεσαν πάνω σε θησαυρό: 1.200.000 ευρώ είχαν καταθέσεις!
Δηλαδή τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» διακινούσαν τεράστια ποσά και από την κίνηση των λογαριασμών τους προκύπτει ότι εμπλέκονται στην υπόθεση και άλλα άτομα τα οποία θεωρούνταν υπεράνω πάσης υποψίας και μόλις οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τη σχέση τους με τους τρομοκράτες έπεσαν απ’ τα σύννεφα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
1.200.000 ευρώ βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των τρομοκρατών!
http://www.paron.gr/v3/

Δεν υπάρχουν σχόλια: