"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/5/10

Δώρο από τις ΗΠΑ στο ΠΑΣΟΚ η δολοφονία του αστυνομικού.Ενεργειακά τα ανταλλάγματα


Τις σχέσεις των δήθεν αριστερών τρομοκρατών με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες και συμφέροντα έχουν αναδείξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωστοί δημοσιογράφοι. Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ με το ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΟΝΟΜΑ που ΜΟΝΟ Αμερικάνοι πράκτορες θα μπορούσαν να επινοήσουν, δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν οικογενειάρχη αστυνομικό για να θυμήσουν στον Καραμανλή ότι το φθινόπωρο είναι κοντά και πρέπει να ετοιμάζεται για εκλογές . Εκκρεμεί για τις Αμερικάνικες εταιρίες η ΑΚΥΡΩΣΗ των Ελληνορωσικών ενεργειακών συμφωνιών . Η ακυρώσεις αυτές είναι το αντάλλαγμα που επιθυμούν οι ΗΠΑ από τον Γιωργάκη Παπανδρέου για τη μεθόδευση της πτώσης του Καραμανλή. Για το πως πέφτουν οι ΜΗ ΥΠΑΚΟΥΕΣ στις Αμερικανικές εταιρίες νόμιμες κυβερνήσεις μπορείτε να δείτε το.....
παρακάτω video ...
http://video.google.com/videoplay?docid=808526880666247652&hl=en#
Έτσι ξεκινάει σήμερα ένα ΘΕΡΜΟ καλοκαίρι με τη στυγνή δολοφονία ενός αθώου δημοσίου υπαλλήλου προκειμένου να εκδοθούν τουριστικές οδηγίες και να πληγεί ο τουρισμός.
Στην "κατα παραγγελία" τρομοκρατία προστίθενται μερικοί προειδοποιητικοί ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ και κατά παραγγελία εμπρησμοί δασικών εκτάσεων για να ανακαλέσουμε τις μνήμες από την κόλαση της Ζαχάρως...ενώ ο περίεργος Γιάννης Μανώλης εκβιάζει τη ΝΔ για λόγους που δεν αποκαλύπτει ώστε για άλλη μία φορά ο Καραμανλής να συρθεί σε εκλογές όχι λόγω των πραγματικών καταστάσεων αλλά λόγω ενός ΣΤΗΜΕΝΟΥ και προπληρωμένου σκηνικού έντασης. Στο ΙΡΑΝ που επέλεξε ελεύθερα έναν Αντιαμερικανό ηγέτη οι ΗΠΑ στήνουν άλλη μία "επανάσταση" και τα πληρωμένα "παπαγαλάκια" σε όλη την υφήλιο αναμεταδίδουν τις ειδήσεις ΟΠΩΣ ακριβώς συμφέρουν στις ΗΠΑ. Μέχρι και ο αντίπαλος του Αχμαντινετζάντ κάλεσε τους ΙΡΑΝΟΥΣ να "ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ" ... αφήνοντας να εννοηθεί ΠΟΙΟΙ στήνουν τις επαναστάσεις και που αποσκοπούν.
Στην Ελλάδα , γνωστά παπαγαλάκια των ΗΠΑ , όπως ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ , φροντίζουν να μας "πείσουν" ότι ο Αχμαντινετζάντ είναι ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ (!) ενώ οι Αμερικάνοι που έριξαν δύο ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό και φρόντισαν να πεθάνουν 1.000.000 Γιουγκοσλάβοι κι 1.000.000 Ιρακινοί είναι η ΕΥΛΟΓΙΑ αυτού του πλανήτη. Όμως η ενέργεια (πετρέλαια-άεριο) αφήνει ΚΕΡΔΗ τόσα δισεκατομμύρια δολάρια που το να βρεθούν και να συντηρούνται 3-4 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και 5-10 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι αστεία υπόθεση.
.
Για ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει αμφιβολία για τον ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ της δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού ... ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ που έσπευσε δήθεν να ΣΥΛΛΥΠΗΘΕΙ την οικογένειά του ήταν φυσικά ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ κ.Σπέκχαρντ. Ο μόνος που "πόνεσε" πραγματικά γι'αυτή την άδικη δολοφονία. Είναι ο ίδιος "καλός άνθρωπος" που έστελνε ΑΥΣΤΗΡΑ τελεσίγραφα στον Αβραμόπουλο για τα χρέη του Υπουργείου Υγείας στις Αμερικάνικες Φαρμακοβιομηχανίες.
Αμερικανικές προειδοποιήσεις μέσω των Ελλήνων πρακτόρων τους (ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) έφθαναν στον Καραμανλή από καιρό

Για το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας διαβάστε μερικές ενδιαφέρουσες αναλύσεις ΕΔΩ όπως κι ΕΔΩ
Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ... στην εποχή μας τα ΠΑΝΤΑ απαιτούν χρήματα. Παρέες "ιδεολόγων" δολοφόνων που δρουν στο όνομα της λαϊκής επανάστασης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ.
Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" δεν είναι παρά ένα φανταστικό δημιούργημα. Υπαρκτοί είναι μόνο οι επαγγελματίες ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που χτύπησαν άνανδρα έναν οικογενειάρχη. Τέτοιοι στυγνοί δολοφόνοι πληρώνονται αδρά από κάποιους που έχουν να κερδίσουν ΑΚΟΜΑ περισσότερα από την στρατηγική της έντασης. Τέτοιοι κερδοσκόποι έχουν σχέση με το πιο κερδοφόρο εμπόρευμα της εποχής μας που είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο φόνος ενός οικογενειάρχη αστυνομικού ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. Ποιος θα ρίσκαρε να μπει για πάντα στην φυλακή για να στείλει απλά ... ένα συμβολικό μήνυμα που θα μπορούσε να το κάνει και με μία απλή δακτυλογραφημένη προκύρηξη; Στόχος λοιπόν ΔΕΝ είναι το μήνυμα αλλά το ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, η δημιουργία έντασης , ανασφάλειας και η τεχνητή δημιουργία κλίματος για μία ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ κυβέρνησης. Άλλωστε τα ΠΡΩΤΑ επιτεύγματα του τρομοκρατικού δικτύου ΙNDYMEDIA είναι ορατά. Εκ του αποτελέσματος ... είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ για ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ εργάστηκαν κατά την "εξέγερση" του περασμένου Δεκέμβρη.


...
-

Γράφει: Ο Θύμιος Παπανικολάου

Άν θέλουμε να βλέπουμε το ΔΑΣΟΣ και όχι μόνο το ΔΕΝΤΡΟ, ας θυμόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα, αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ και ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟ κείμενο:

«ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις. Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας. Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις...» Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»-29.6.07 (Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά)

Ιστορική υπόμνηση
Εκείνη ακριβώς την εποχή, στο τεύχος του Ιουλίου του ΡΕΣΑΛΤΟ γράφαμε:

«Οι τωρινοί εμπρησμοί έξω από όλα αυτά, πρέπει να αποσκοπούν και στον εκβιασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Μετά τις συμφωνίες με τον Πούτιν ξέσπασαν σε όλη την Επικράτεια. Και έχουμε άμεσα μπροστά μας εθνικά θέματα υψίστης σημασίας (Σκοπιανό, Κύπρος κ.λπ.) που θα προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις στο κυβερνητικό οικοδόμημα.

Πίσω από κάθε μεγάλο εμπρησμό υπάρχει και ένας πολιτικός εκβιασμός. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, π.χ., όταν ήταν να υπογραφούν οι Συνθήκες κατοχής της Ελλάδας από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, είχαν ξεσπάσει εμπρησμοί. Όταν τα δώσαμε όλα, σταμάτησαν μετά δια μαγείας...

Αν μελετήσει κανείς συγκεκριμένα κάθε μεγάλο εμπρησμό θα διαπιστώσει ότι στόχευε στην επιβολή πολιτικών λύσεων που προωθούσαν νέα πολιτικά δεινά στον ελληνικό λαό».

Από τότε, σε σειρά άρθρων, αναλύαμε τους στόχους των Αμερικανών και του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους». Του συνοψίζαμε στα κάτωθι:

«α) Γκρέμισμα του Καραμανλή και αποδόμηση του κομματικού τοπίου μέσα από νέες επιμειξίες και κομματικές κατασκευές ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενες. Γι' αυτό και κάθε «γύπας» κράζει αφηνιασμένα. Διεκδικεί μια θέση στο νέο σκηνικό προτεκτοράτων.

β) Επίλυση των μεγάλων εθνικών μας προβλημάτων σύμφωνα με τις βουλές των ΗΠΑ.

γ) Προώθηση των νέων προδοσιών που ετοιμάζουν για την Κύπρο.

δ) Πιο ταχεία ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, της ιστορίας, των παραδόσεών της και του πολιτισμού της.

ε) Και φυσικά ανακοπή κάθε σχέσης με τη Ρωσία, ακόμα και ακύρωση των συμφωνιών για τους αγωγούς».

Το Βατοπέδιο

Το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως η αιχμή της μετωπικής σύγκρουσης και ανατροπής του Καραμανλή. Ο Τατούλης και κάποιοι άλλοι εντός της Ν.Δ. σαν τα «γρανάζια» της ανακτορικής ανατροπής.

ΟΛΑ όσα αποκαλύπτονται σήμερα στο «σκάνδαλο» του βατοπεδίου αποδεικνύουν τη «μηχανή» που είχε μπει σε κίνηση: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οι σκοτεινές και μαφιόζικες διαπλοκές του και τα διατεταγμένα «γρανάζια» του επιχειρηματικού, πολιτικού, κρατικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία έρχονται στο φως όλες οι δολοπλοκίες και οι συνωμοσίες της πλανητικής εξουσίας και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία, εκδηλώνεται τόσο αποτρόπαια και ανοικτά η σήψη και τα βρώμικα παιχνίδια των κομματικών, καθεστωτικών γραφειοκρατιών (όλων των κομμάτων) και του παρακράτους.

Το Βατοπέδιο έχει διογκωθεί και έχει πάρει τις διαστάσεις καθολικού κοινωνικού δράματος. Έχει αναχθεί στο «διάβολο» της ελληνικής κοινωνίας. Μέσα σε αυτή τη δαιμονοποιημένη παράκρουση τα πάντα παραποιούνται και μυθοποιούνται. Κανείς δεν μπορεί πλέον να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα, το αυθεντικό από το πλαστό, το υπαρκτό από το κατασκευασμένο, το πραγματικό από το δολοπλόκο. Ζούμε στη δίνη ενός βούρκου που χρησιμοποιείται από τους «νονούς» της εξουσίας για τα δόλια πολιτικά τους παιχνίδια.
Έξω, βεβαίως, από τα «ειδικά» παιχνίδια της εξουσίας των «νταβάδων», υπάρχει και ο κοινός στόχος όλων των «νονών» της εξουσίας: Να πεταχτεί από τη σκάφη μαζί με τις σαπουνάδες και το παιδί. Να δυσφημιστεί και συκοφαντηθεί συνολικά η Ορθόδοξη Εκκλησία και ο μοναχισμός του Αγίου Όρους...

Η αντιδεξιά πονηρία

Θα μας πουν κάποιοι «πονηροί», μικροκομματικά τυφλωμένοι ή «εγκάθετοι»: «καλά είσαστε με μια «δεξιά» κυβέρνηση; Να πέσει η «Δεξιά» και βλέπουμε»!!!

Αν και έχουμε αναλύσει και δείξει την κουτοπονηριά τέτοιων «αποφθεγμάτων», θα επισημάνουμε τα παρακάτω:

α). Η χειρότερη κυβέρνηση, όταν ρίχνεται «ανακτορικά», αυτό που την ακολουθεί είναι τρισχειρότερο. Η ιστορία το έχει επαληθεύσει πολλές φορές.

β). Κάθε κυβέρνηση πρέπει να πέφτει στη βάση μιας άλλης πολιτικής πρότασης, ζυμωμένης μέσα στο λαό και οργανωτικά εκφρασμένης και διατυπωμένης. Καμιά διαφορετική πρόταση δεν υπάρχει από τα κόμματα και τα αποκόμματα που διεκδικούν την κυβερνητική διαχείριση. Αντίθετα αυτά που διεκδικούν αυτή τη διαχείριση είναι οι γνωστοί που κυβερνούσαν επί 20 χρόνια και οι πλέον αμερικανόδουλοι. Στα εθνικά ζητήματα έχουν δώσει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς πατρόνους και προωθούν πιο αδίσταχτα και ωμά τα ιδεολογήματα Βαλλιανάτου και Σία...

γ). Κανένας λαός δεν μπορεί να αποδεχτεί λύσεις που θα επιβληθούν εκ των άνω χωρίς τη δική του ενέργεια και συμμετοχή. Δίχως να γνωρίζει τις θέσεις και τον πρακτικό αγώνα των κομμάτων πάνω στα βασικά ζητήματα της εποχής και πάνω σε αυτά που ταλανίζουν τη ζωή του: Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά.

Τα καθεστωτικά κόμματα όμως δεν έχουν να προτείνουν τίποτε, γι' αυτό δεν κινητοποιούν τον κόσμο και δεν ζυμώνουν μέσα στο λαό τις θέσεις τους. Και αυτό γιατί οι θέσεις τους είναι απωθητικές, αντιλαϊκές και εθνικά προδοτικές.

ΟΛΑ τα κόμματα περιμένουν την πτώση της κυβέρνησης από τους «νταβάδες» και τα αμερικανικά δίκτυα...

ΤΟΤΕ να καλέσουμε απευθείας του Αμερικάνους να ρίξουν την κυβέρνηση και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

δ). Το γεγονός και μόνο ότι μια κυβέρνηση του κεφαλαίου, μια καθεστωτική, δηλαδή, κυβέρνηση, βάλλεται σήμερα τόσο λυσσαλέα από τα όργανα του κεφαλαίου, τους «νταβάδες» και τους Αμερικανούς δείχνει πολλά. Δείχνει πρώτα από όλα ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι «αρεστή» από τους μεγάλους δυνάστες. Το γιατί, εύκολα μπορεί κανείς να το διαπιστώσει.

ΟΤΑΝ, συνεπώς, επιχειρείται να ρίξουν αυτοί οι «δυνάστες» τη δική τους ταξικά κυβέρνηση, εμείς δεν μπορεί να σφυρίζουμε αδιάφορα και να τρίβουμε, με ικανοποίηση, τα χέρια μας. Εκτός και αν είμαστε τόσο αφελείς που να πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα σχέδια των «Δυναστών» είναι για το καλό μας!!!

ε) . Τέλος το τι είναι «δεξιά» το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Είναι απάτη να κατατάσσουμε στη ΜΗ ΔΕΞΙΑ κόμματα και αποκόμματα που είναι υπάλληλοι της Νέας Τάξης και προωθούν τα πιο μακάβρια ιδεολογήματά της. ..

Να ρίξουμε, λοιπόν τον Καραμανλή! Αλλά να τον γκρεμίσει ο λαός με τις κινητοποιήσεις του. Με την ιδεολογική και πολιτική μας αφύπνιση. Με αγωνιστικά κινήματα και με ιδέες που να βγαίνουν μέσα από αυτά: ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΟΧΙ με το Λαό στον καναπέ, υπνωτισμένο από τα δηλητήρια των «νταβάδων», άβουλα πιόνια των παιχνιδιών από εκείνους που απεργάζονται το ΤΕΛΟΣ μας...

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/06/blog-post_4861.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: