"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/5/10

Μακάρι, λένε οι ναζωραίοι σχολιαστές, να έρθουν οι τεχνοκράτες της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, να μας «βοηθήσουν» με τα κρατικά έσοδα-έξοδα, διότι αλλιώς θα χρεωκοπήσουμε.

 
Είναι φανερό ότι οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν από μικρά παιδιά διδάσκονται τον ραγιαδισμό, την ενοχή, τον μισελληνισμό, οι ξένοι οικονομολόγοι τους φαίνονται διάνοιες. Σωτήρες. Σήμερα, 7-4-«2010» απεκαλύφθη ότι τα πρόσφατα μέτρα λιτότητος απεφασίσθηκαν στις Βρυξέλλες. Αυτό σημαίνει ότι οι ναζωραίοι των Βρυξελλών δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον Παπανδρέου. Έχουν την ίδια παρασιτική συμπεριφορά.
Αν εξετάσει δε κάποιος τις οικονομικές προτάσεις του ΔΝΤ για την Λετονία, για την Ινδονησία, για την Ουγγαρία, για την Αργεντινή, για την Μαλαισία, παντού και πάντα είναι οι ίδιες βαρετές και ανόητες προτάσεις: μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση της φορολογίας, περικοπή δαπανών. Πάσχουν από έλλειψη πρωτοτυπίας.
Εδώ και τόσες δεκαετίες δεν δαπανούν ούτε μισή ώρα από τον χρόνο τους για να αλλάξουν έστω και κατ’ ελάχιστον το μείγμα οικονομικών προτάσεων.
Οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτε καλό από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους οικονομολόγους. Οι ναζωραίοι είναι παντελώς άσχετοι με την οικονομική επιστήμη. Δεν έχουν καν την αίσθηση της πραγματικότητος. Οι νοητικές τους ικανότητες συναγωνίζονται το επίπεδο των ορνίθων. Ίσως προσβάλλουμε τις όρνιθες με αυτή την σύγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: