"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/7/10

Εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια: Που οδεύει η Ελλάδα της μαύρης εποχής ΔΝΤ-Παπανδρέου;{ Αλήθεια οι αποκαλύψεις μήπως σχετίζονταν με τους σημερινούς δικτάτορες;}


‘Τα Νέα’
«Μαφιόζικο χτύπημα στην Ηλιούπολη: Δολοφόνησαν το δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια»
19 Ιουλίου 2010
Θύμα μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες για τις... συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος έκλεβε το αυτοκίνητό του.



Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες.


Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, το οποίο είχε κλαπεί και η απώλειά του είχε δηλωθεί το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.


Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ καμένο. Πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν από εκεί με άλλο όχημα.


Ο 37χρονος Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989 και για πολλά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης φημολογείται ότι συνεργαζόταν με το μπλογκ Troktiko (http://troktiko.blogspot.com) γεγονός που όμως διαψεύδει σε ανακοίνωσή του το ιστολόγιο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.


Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Σόμπολος: «Μαφιόζικη δολοφονία»
«Πρόκειται για καθαρά μαφιόζικη επίθεση, για μια μαφιόζικη δολοφονία. Του είχαν στήσει καρτέρι, τον ειδοποίησαν ότι του κλέβουν το αυτοικίνητο και τον γάζωσαν. Ηταν χτύπημα κατά της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης». δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος


Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


‘Troktiko.blogspot.com’
«Ήταν ευκαιρία;»
19 Ιουλίου 2010


Πριν λίγο ο Σκάι ανέφερε οτι η δίωξη θα εξετάζει την άρση ανωνυμίας του blog λόγο των τελευταίων αναρτήσεων πριν “φύγει” ο Σωκράτης μας. Αυτές οι αναρτήσεις οπως ανέφερε ο σκάϊ αναφερόντουσαν σε επιχερηματία που είχε αστυνομική κάλυψη κτλ.. Και ερωτώ: Μήπως προσπαθούν να εκμεταλευτούν το θέμα ωστε να αίρεται η ανωνυμία των blogs και επ’ ευκαρίας και του τροκτικού που τόσο… τους πειράζει… ;;;;


όπως είπε και ο προηγούμενος αναγνώστης…


“Καλό ταξίδι δημοσιογράφε. Δεν νομίζω ότι θα πετύχει ο εκφοβισμός για τον οποίο επιλέχτηκες ως σύμβολο. Αν στ’ αλήθεια το TROKTIKO είναι πνευματικό σου παιδί δεν νομίζω να σταματήσει. Θα σκάψει πιο βαθειά, θα αποκαλύψει πιο πολλά, στη μνήμη σου. Αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν και όλα τα άλλα blog. Γιατί όταν του Έλληνα του λένε «βούλωστο» αυτός φωνάζει δυνατότερα.”


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


‘Troktiko.blogspot.com’
«Σοκ προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο και την κοινή γνώμη η άνανδρη δολοφονική επίθεση κατά του Σωκράτη Γκιόλια»
19 Ιουλίου 2010


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων, καταδικάζει την πρωτοφανή μαφιόζικη ενέργεια που στόχο είχε να σβήσει την φωνή του μαχητικού ερευνητή δημοσιογράφου και δηλώνει μαζί με τις άλλες αδελφές Ενώσεις Συντακτών και κάθε λειτουργό της ενημέρωσης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να παλεύουν για την αποκάλυψη κάθε ανομίας.


Οι κουμπουροφόροι του παρακράτους δεν θα εκφοβίσουν κανένα ελεύθερα σκεπτόμενο πολίτη…


Οι διωκτικές αρχές έχουν χρέος να φέρουν άμεσα στο εδώλιο του κατηγορουμένου τους δολοφόνους του συναδέλφου μας και η παραδειγματική τιμωρία τους θα είναι η τρανή απόδειξη πως το κράτος και οι θεσμοί λειτουργούν.


Τα μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ συλλυπούνται τους οικείους του μαχητή-δημοσιογράφου και δηλώνουν πως δεν θα υποστείλουν την σημαία του αγώνα για την ακηδεμόνευτη πληροφόρηση του λαού.


Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου:
http://www.efylakas.com/archives/7333


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: