"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

14/9/10

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΧ.Κρισαίον.{ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ;)
 Επανέρχομαι στο θέμα του νεαρού που σκότωσαν στη Χειμάρρα Αλβανικά κακοποιά στοιχεία(επειδή μιλούσε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!). Κάτι είπε ο Πρωθυπουργός στη ΘΕΣ/ΚΗ , αλλά δεν υπήρξε κάποια ουσιώδης εξέλιξη. Οι Αλβανοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν αυτά να περνάνε στο χαλαρό. ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ (νόμιμες και ιστορικές) ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. Και οι εναπομείναντες Έλληνες εκεί έχουν νόμιμα..... δικαιώματα. Άλλο οι Σομαλοί και οι Πακιστανοί στην ΑΘΗΝΑ, και είναι τελείως διαφορετικό το θέμα στην ΧΕΙΜΑΡΡΑ και όχι μόνο. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Από μια συντεταγμένη(;) πολιτεία, η οποία προστατεύει τα δικαιώματα των δικών της ανθρώπων εκτός συνόρων (διαβάστε τι λένε τα δόγματα ΜΠΟΥΣ-ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ για αντίστοιχες περιπτώσεις κλπ). Γνωρίζω ότι ο ΜΠΕΡΙΣΑ που κάθε χρόνο παραθερίζει στις ΔΡΥΜΑΔΕΣ επιδιώκει να αρπάξει τις περιουσίες των Ελλήνων και να τις πλασάρει σε Αλβανούς ή και Κοσοβάρους(και είναι ωραία εκείνα τα μέρη). ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Και ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ να το θίξει εντονότατα στον ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ(ΑΣΚ) , ότι δεν ανεχόμαστε τέτοια. Γιατί ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν τα είπε αυτά και πολλά άλλα στον ΜΠΕΡΙΣΑ(γενικώς δεν έλεγε τίποτα τότε στους ξένους) και οι φίλοι και οι ύποπτοι «δεσμοί» του ΣΑΛΙ αποθρασύνονται…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Και εμείς πρέπει να τα βάλουμε ορατά και δυνατά, και όχι με αναιμικές απαντήσεις και θεωρίες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων…(που τα υπερσέβομαι, αλλά στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ πολλά από τα ισχύοντα στον ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ είναι όνειρα θερινής νύκτας).

Ως «τροχαίο» (!) εμφανίζουν τώρα τη δολοφονία στη Χειμάρα

 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: