"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/9/10

«Βαποράκι» αθλίων ανθελληνικών προκηρύξεων η Αμερικανική Πρεσβεία!-καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία FBIS, παρακλάδι της CIA.

Θα κλείσουμε με τα όσα κυκλοφόρησε το  Wilson Center, υπό τον Tζων Σητιλίδη. Συγκεκριμένα, κατεβατά ολόκληρα από όλες αυτές τις ύποπτες προκηρύξεις που κυκλοφορούν στην Αθήνα, χωρίς να ξέρουμε ακόμη τον συντάκτη τους (;), τις οποίες μεταφράζει σε χρόνο μηδέν η Αμερικανική Πρεσβεία, τις στέλνει έπειτα σε διάφορους φορείς - όπως στο  Wilson Center - και τις κυκλοφορούν στη συνέχεια σε όλη την αμερικανική επικράτεια! Και μάλιστα καταφθάνουν κάθε μέρα στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία FBIS, παρακλάδι της  CIA.
 
   Σε εμάς, μια τέτοια ανθελληνική προκήρυξη έφθασε από τον Τζων Σητιλίδη. Καλούσε την 20η Δεκεμβρίου, ως Διεθνή Ημέρα Αντίδρασης Εναντίον του Ελληνικού Δολοφονικού Κράτους  «Call for international Day of Actions Against Greek State Murder.... Worldwide, Saturday December 20, 2008”.  Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε. Ανάληψη παγκόσμιας αντίστασης υπέρ της μνήμης όλων των δολοφονηθέντων νέων και των μεταναστών. Συνεχίζεται η κατάληψη του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Η Ελλάδα θέλει κόσμο χωρίς Αστυνομία, Στρατό, φυλακές και σύνορα. Αυτές οι νύχτες ανήκουν στον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Και επανέρχεται με την επωδό «Διεθνής Ημέρα Αντίδρασης Εναντίον του Δολοφόνου του Ελληνικού Κράτους, Κώστα Καραμανλή!!!».
   Εντύπωση δε προκαλεί η ταχύτητα με την οποία φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης κυκλοφορούν τέτοιο άθλιο υλικό εναντίον της Ελλάδας!
 
  Τέλος, αξιόλογοι πολιτικοί παρατηρητές διατείνονται, ότι πρόκειται για ένα σε εξέλιξη Σχέδιο Αποσταθεροποίησης της Ελλάδας από την απερχόμενη Κυβέρνηση Μπους και ότι περί αυτού έχει πλήρη και σαφή γνώση ο επερχόμενος νέος Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος και οφείλει να το σταματήσει εν τη γενέσει του, «αποκεφαλίζοντας» όλες τις διπλωματικές και μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στην Αθήνα και όλα τα Βαλκάνια! Από τον Πρέσβη, ως τον τελευταίο κλητήρα!
   Από την άλλη πλευρά,  δε χωράει καμμιά αμφιβολία, ότι ο Πρόεδρος Μπους θα είναι πια υπόλογος έναντι της ιστορίας!
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: