"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/11/10

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Για πλημμέλημα η γυναίκα που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων!

 Εμείς σας το επισημάναμε από χθες ...οτι κάτι περίεργο παίζεται ! Και δεν διαψευστήκαμε
Είναι να μη σου κάτσει που λένε! Εγκληματική οργάνωση το facebook Aυτό τα φταίει όλα ...Διαπλοκή κατασκευή συγκάλυψη ...και βρώμικα παιχνίδια κατά παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου !
Και αν δείτε και το άλλο θέμα που έχουμε πως φθάνουν εδώ.. οι διευθύνσεις ατόμων που επισκέπτονται σελίδες που εντοπίζει η Ιντερπόλ και κλπ θα καταλάβετε πολλά !
Δείτε την είδηση:

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εις βάρος της συζύγου, πρώην συνεργάτη και νυν οικογενειακού φίλου της υπουργού Λούκας Κατσέλη.

Κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο. Η κατηγορία αφορά στις τρεις κασέτες που βρέθηκαν στην κατοχή της.


Παράλληλα, ωστόσο θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Ασφάλεια, για να διερευνηθεί το περιεχόμενο των πέντε σκληρών δίσκων που κατέσχεσε η Αστυνομία από το σπίτι της.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: