"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

1/12/10

Επεισοδιακός έλεγχος του ΣΔΟΕ - Απείλησαν το κλιμάκιο με πυροβόλο όπλο

Οι υπάλληλοι προέβησαν στην κατάσχεση των ποσοτήτων χρυσού (24,647 χιλιόγραμμα) και αργύρου (390,40 χιλιόγραμμα), που βρέθηκαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση.
Υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στην περιοχή του Ασπροπύργου, στις 29 Νοεμβρίου, διενήργησαν έλεγχο σε επιχείρηση με.... αντικείμενο δραστηριότητας την επεξεργασία και εμπορία πολύτιμων μετάλλων.

Οι φορείς της επιχείρησης, βοηθούμενοι και από άλλα πρόσωπα, με βία αλλά και υπό την απειλή πυροβόλου όπλου προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους εντεταλμένους για τον έλεγχο υπαλλήλους και να αποτρέψουν τον έλεγχο.

Τελικά, οι υπάλληλοι προέβησαν στην κατάσχεση των ποσοτήτων χρυσού (24,647 χιλιόγραμμα) και αργύρου (390,40 χιλιόγραμμα), που βρέθηκαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση, προκειμένου να εξακριβωθεί η βάση εγγράφων στοιχείων, ενώ τα πρόσωπα που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου και θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα με αυτόφωρη διαδικασία.

Οι κατασχεθείσες ποσότητες πολύτιμων μετάλλων θα παραδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επίσης, κατεσχέθη πλήθος ανεπισήμων έγγραφων στοιχείων, που βρέθηκαν στο χώρο της επιχείρησης, καθώς και επισήμων που βρέθηκαν σε γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, κατόπιν ελέγχου παρουσία εισαγγελέως, προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω ελεγκτικές επαληθεύσεις.

Παράλληλα κινείται η διαδικασία αναστολής λειτουργίας της επαγγελματικές εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: