"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/3/11

ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ UCK

Αδίστακτοι “πιστολέρο” και στον Άλιμο – Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη καταστήματος
Πυροβολούν με το παραμικρό, μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονική ενέδρα εναντίον των αστυνομ8ικών στου Ρέντη δυο ληστές τράβηξαν σκανδάλη και πυροβόλησαν εναντίον του θύματός τους που προσπάθησε να τους εμποδίσει. Πέντε λεπτά πριν τις οκτώ οι δυο ληστές εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο κατάστημα ρούχων ενός άνδρα στη ...λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο άτυχος ιδιοκτήτης προσπάθησε να αντιδράσει. Ο ένας από τους ληστές χωρίς δεύτερη σκέψη έστρεψε το όπλο και τον πυροβόλησε. Ευτυχώς η σφαίρα δεν βρήκε τον άτυχο άνδρα σε ζωτικό όργανο. Τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο πυροβολισμός ξεσήκωσε τη γειτονιά και οι ληστές αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ανέβηκαν στη μηχανή τους και εξαφανίστηκαν. Άνθρωποι από τα διπλανά καταστήματα ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: