"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/11/09

Στους Ιρανούς απεργούς πείνας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ Κ χρυσοχοιδη .

Ο ΕΝΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ , Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ , Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ , ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ @........@ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΓΓΑ , ΓΙΑ ΤΟΣΟ @..........@ ΦΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ !!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΚΑΝΕΝΑΣ @.....@ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ...



«Ο πρόσφυγας που ζητεί άσυλο έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς»
Με τους δεκαέξι Ιρανούς πρόσφυγες που έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας στα Προπύλαια, αιτούμενοι πολιτικό άσυλο, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός, Σπύρος Βούγιας.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι οι Ιρανοί τίθενται σε καθεστώς επικουρικής προστασίας, το οποίο εξασφαλίζει κοινωνικές παροχές υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης, καθώς και την άμεση χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων, ώστε να μπορούν ελεύθερα να ταξιδέψουν όπου και όποτε επιθυμούν.

Ταυτόχρονα θα επανεξεταστεί το αίτημά τους για χορήγηση πολιτικού ασύλου, υπό το νέο σύστημα, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στους ......

επόμενους μήνες.

Συνομιλώντας με τους πρόσφυγες ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε: "Αισθάνομαι βαθύ σεβασμό για τους αγώνες που κάνετε και σας καλώ να σταματήσετε άμεσα την απεργία πείνας. Ο πρόσφυγας που ζητάει πολιτικό άσυλο, έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς".

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεσμεύθηκε ότι θα μεριμνήσει σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς για την εύρεση άμεσης λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: