"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/11/09

ΕΣΗΕΠΗΝ: Να απονεμηθεί Δικαιοσύνη για την Αγγελική Χατζηδημητρίου. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ !! ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΚΟΤΕΣ - ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ.
ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ !!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων μετά τη νέα αναβολή –τρίτη κατά σειρά- της δίκης για τον σοβαρότατο τραυματισμό του μέλους μας, δημοσιογράφου, Αγγελικής Χατζηδημητρίου , κατά την άσκηση των δημοσιογραφικών καθηκόντων της, με κατηγορούμενους τον ιδιωτικό αστυνομικό της ΔΕΗ και γιατρούς του νοσοκομείου Χίου, που φέρουν ευθύνη για τον βαρύτατη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η συνάδελφος, ζητά την άμεση απονομή της Δικαιοσύνης.

Είναι αδιανόητο 42 μήνες μετά το περιστατικό να μην έχει φθάσει στο ακροατήριο η ....

υπόθεση. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου αποδέχθηκε την ένσταση κατηγορουμένων για ελλείψεις στο κατηγορητήριο, με αποτέλεσμα η εξέταση της υπόθεσης να λάβει παράταση.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ ζητά από τους δικαστικούς λειτουργούς να ορίσουν έγκαιρα δικάσιμο για να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι, για την κατάσταση που έφεραν την Αγγελική. Η οποία νοσηλεύεται σήμερα, 4 χρόνια μετά, παραπληγική με ανήκεστο βλάβη της υγείας, σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας, χωρίς να μπορεί να μεγαλώσει η ίδια τα δύο παιδιά της. Εχοντας, ωστόσο, πάντοτε κοντά τον σύζυγό της, δημοσιογράφο Θόδωρο Πυλιώτη.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει και το νομικίστικα τερτίπια να παραγκωνιστούν για να καταλογιστούν επιτέλους ευθύνες στους ενόχους, που προσωρινά χαμογελούν θεωρώντας πως ξεγλίστρησαν.
 
http://www.chiosnews.com/cn22112009819220.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: