"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/1/10

ΜΚΟ και Ιθαγένεια: Η επικερδέστερη επένδυση! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ;


Θυμάστε τις καταγγελίες που είχαν βγει στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα για έναν τύπο που διατηρούσε 9 (εννέα) ΜΚΟ και παραδέχτηκε (από λάθος) ότι έπαιρνε κονδύλια από το ΥΠΕΣ για την “κοινωφελή” του δράση; Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό το μέγα – σκάνδαλο ενώ συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βρούμε τα στοιχεία των κονδυλίων που παράνομα εδόθησαν σε ΜΚΟ εντός Ελλάδας, ενώ προοριζόντουσαν βάσει της κοινοτικής οδηγίας για κέντρα στις χώρες προέλευσης των προσφύγων! Ενώ αυτό το θέμα είναι σε εκκρεμότητα, δείτε πόσο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι η “εθελοντική” προσφορά μέσω των ΜΚΟ. Αυτό για να καταλάβουν κάποιοι που μένουν με ανοιχτό το στόμα όταν βλέπουν κοινωνικές δράσεις που οργανώνονται από 70 οργανώσεις και μαζεύουν …40 άτομα! Αυτό το ..
ανοιχτό στόμα θα μας φάει σε αυτή τη χώρα!







ΜΚΟ είπαμε! Δείτε τώρα και έναν γνώριμο από το πρόσφατο παρελθόν (για τους υποψιασμένους που έχουν και μνήμη).

κλικ στις εικόνες για να δείτε που πάνε τα λεφτά.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/

http://olympia.gr/2010/01/25/%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81/




ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr