"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/1/10

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ !! "ΤΟΥΡΚΙΑ"




ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της Τουρκίας, με μεγάλη γεωστρατηγική σημασία, είναι η περιοχή του Τούρκικου Πόντου.
Πρίν από τέσσερα χρόνια ολόκληρη η περιοχή είχε αναστατωθεί από σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και ενόπλων αντάρτικων σωμάτων, ενώ και το Κουρδικό RKK είχε κάνει τότε την εμφάνιση του αναγκάζοντας τις αρχές να κηρύξουν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τους τελευταίους μήνες επικτρατεί και πάλι ένταση στην περιοχή καθώς σημειώνονται ένοπλες επιθέσεις αντάρτικων ομάδων, που δημιουργούν ισχυρούς πονοκεφάλους στο καθεστός της Αγκυρας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΝ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΠΟΝΤΟ.....
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ..!!!!!!!!!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: