"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

20/1/10

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΕΡΙΚΛΗΣ» ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ἉΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...


{Είναι φανερό ότι πίσω από τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ κρύβονταν οι κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ «ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ» …}

Ο Θαυμαστής του Περικλή και ο εραστής της Ακρόπολις .


-Οι δυο «μεγάλοι άνδρες» της ελληνικής πολιτικής , είχαν στον κύκλο των έμπιστων τους , δυο σπιθαμιαίους Γίγαντες της αγνοίας .

-Ο Καραμανλής είχε τον στρατηγό καρδαμάκη –και ο Α. Παπανδρέου τον Κ. Τσίμα, ίδιο ανάστημα ψυχικό , πνευματικό και σωματικό με τον προηγούμενο « Καρδαμάκη»

-Η Δεξιά του Καραμανλή έφτιαξε το σχέδιο «Περικλής», δια χειρός και πνεύματος Καρδαμάκη και ο σοσιαλιστής Παπανδρέου , δια χειρός και πνεύματος ζαχαροπλάστη ελληνικού εστιατορίου στην Αστόρια της Αμερικής και μετέπειτα αρχηγού της ελληνικής ΚΥΠ –ΕΥΠ κ. Τσίμα, επενόησε το σχεδιο «Ακρόπολις», για να δεσει χειροποδαρα τον ελληνικο Λαό…

-Το μυστικο σχεδιο εκτροπης από την κοινοβουλευτικη ταξη και επιβολης ανωμάλων λύσεων, είχαν ετοιμάσει και θα το εφάρμοζαν, αν αλλά γεγονότα που προαναφέραμε δεν συνέβαιναν….

-Φέρνουμε στη δημοσιότητα ολόκληρο το φάκελο του σχεδίου «Ακρόπολις», από το περιεχόμενο του οποίου αναδύεται το παρακράτος που είχε συγκροτήσει το ΠΑΣΟΚ , με σκοπό την διαιώνιση του στην εξουσία, εκμεταλλευόμενο δήθεν εξωτερικούς ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…..

-Το σχεδιο θέτει ως πρώτη ......
προϋπόθεση εφαρμογής του την αιφνίδια ένταση των σχέσεων της χώρας μας με εξωτερικό εχθρό, και κυρίως με την Τουρκία.

Έπ’ αυτού , βέβαια δεν μπορεί να υπάρχει καμία αντίρρηση…

-Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική για τις πραγματικές προθέσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το σχεδιο, επειδή ορίζονται άλλες προϋποθέσεις εφαρμογής του σχεδίου «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»..

1} Η δημιουργία από αναρχικά στοιχεία η πράκτορες του εχθρού, οχλοκρατικών εκδηλώσεων , εσωτερικών ταραχών και ανώμαλων καταστάσεων γενικώς….

2} Η επέμβαση πρακτόρων του εχθρού, Η ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ στοιχείων, κατά την προσέλευση του προσωπικού στην υπηρεσία, για να τους παρεμποδίσουν ἠ εξουδετερώσουν….

-Είναι ευνόητο ότι η η τότε κυβέρνηση Παπανδρέου , μπορούσε κάλλιστα να καλυφθεί πίσω από τους όρους «ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ», για να θέσει σε εφαρμογή το σχεδιο κινητοποίησης της ΕΥΠ , και επιβολης ανώμαλων λύσεων…
-Γνωστό εξ’ άλλου είναι ότι , όπου έχουν επιβληθεί δικτατορίες , χρησιμοποιήθηκε ως αιτιολογικό η φράση αναρχικά στοιχεία ….
-Όπως αναφέρεται στο σχεδιο , σκοπός του ήταν η ταχεία ειδοποίηση και όσο το δυνατών πιο αθόρυβη προσέλευση του προσωπικού της ΕΥΠ , σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην υπηρεσία του….
-Ο σκοπός του σχεδίου όμως , έρχεται σε αντίφαση με τις προϋπόθεσης κινητοποιήσεων του προσωπικού της ΕΥΠ , στην περίπτωση που αναρχικοί ἠ πράκτορες του εχθρού επεμβαίνουν για να παρεμποδίσουν την προσέλευση του προσωπικού στην υπηρεσία του…

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Στο σχεδιο αναφέρεται με τρόπο εξαιρετικά ύποπτο ότι, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα εφαρμόσουν τα σχέδια τους για την αντιμετώπιση των εχθρικών ενεργειών….

Που σημαίνει ότι στην περίπτωση αναρχικών εκδηλώσεων η δράσεων πρακτόρων του εχθρού, μπορεί να επιτυγχάνεται συντονισμός κινητοποιήσεως Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ….

Ποιος όμως θα εκτιμούσε την κρισιμότητα της κατάστασης για να επέβαλε την εφαρμογή του σχεδίου; Ο….. αρχηγός της ΕΥΠ !!!;;;; αναφέρει το ίδιο σχεδιο.

Ένας πρώην ζαχαροπλάστης , θα μας έδενε !….

Είναι εύλογο ότι, ήταν εύκολη η συγκρότηση αναρχικών ομάδων από προβοκάτορες , για δράση που θα προκαλούσε την επέμβαση της ΕΥΠ..

Και οι προβοκάτορες αυτοί δεν είναι δύσκολο να υπόθεση κανείς ότι συγκροτούνται από μηχανισμούς με ολοκληρωτικές αντιλήψεις …

Περίεργο , αλλά όχι ανεξήγητο , στοιχείο του σχεδίου αποτελούν συνοικιακές ομάδες που συγκροτούνται και ο ρόλος των υπεύθυνων τους .

ΟΙ ομάδες αυτές είναι ασαφείς και αμφιλεγόμενες …

Μάλιστα , το σχεδιο δεν ήταν ευκρινές για τους στόχους και τις επιδιώξεις του, ούτε για τη λειτουργία του…

Είναι φανερό ότι πίσω από τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ κρύβονταν οι κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ «ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ»

Και διαπιστώνεται έτσι η μυστική διασύνδεση του ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, του συνδεόμενου με κρατικό φορέα {ΕΥΠ} με ένα μέρος του κομματικού μηχανισμού, που αποτελεί έτσι τον παραστρατιωτικό βραχίονα του…

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΚΥΠ-ΕΥΠ , που συντάχθηκε σχεδιο που προβλέπει την ύπαρξη τοπικών συνοικιακών ομάδων !…\

Ενισχυτικό των υπονοιών ότι το ΠΑΣΟΚ μετέτρεψε ένα τμήμα της ΕΥΠ σε παραστρατιωτική οργάνωση , είναι ότι επί ΠΑΣΟΚ αγοράστηκαν από την ΕΥΠ . 2.110 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ magnum 357 , συνολικής άξιας 68 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ …

Μονολότι το πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ δεν έχει δικαίωμα οπλοφορίας , ενώ το στρατιωτικό προσωπικό διαθέτει υπηρεσιακά όπλα, που προβλέπονται από τον Πίνακα Οργανώσεως Υλικού ….

Μάλιστα , για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΥΠ εκπαιδεύτηκαν τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1988 είκοσι τέσσερα έμπιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη σκοποβολή…

Από αυτά τα τέσσερα ήταν γυναίκες …

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1988 ΕΞΑΛΛΟΥ , Η ΕΥΠ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΞΕΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ αρ. διαβ ……

ΞΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, αρ. διαβ……

Και ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ …..

Τα ονόματα αυτά είναι φανταστικά αλλά εμείς ξέρουμε σε ποιου τα χέρια βρίσκονται ! …

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ {ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ} ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΥΓ : ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ….


ΠΗΓΗ:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: