"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/1/10

ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ "ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ"


Ο όρος "ευελιξία", πρωτοεμφανίζεται λίγο μετά τις 24 Ιανουαρίου του 2004 σε τηλεφωνική συνομιλία του τότε υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου και του ομολόγου του στις ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ. Στη συνομιλία αυτή ο Πάουελ είπε: "Γιώργο, η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να προχωρήσει πρώτη σε κινήσεις και να επιδείξει ευελιξία". Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου και στις 19 Απριλίου, ο Πάουελ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον τότε ΓΓ του ΑΚΕΛ. Το περιεχόμενο της συζήτησης τους ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε, όπως φυσικά και ο λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί επέλεξαν να στραφούν και να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας προσωπικά με τον Δημήτρη Χριστόφια. Στις προεκλογικές του ομιλίες το 2008, αναφερόταν πολύ συχνά στη σημασία της ευελιξίας, που έπρεπε να επιδείξει η δική μας πλευρά. Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://christofias-watch.blogspot.com/

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: