"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/1/10

29 Ιαν 2010: Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός της IVης Τάξης «Τχης(ΠΒ) Κωνσταντίνος Βέρσης» ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ;;;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;




Διοικητής του Συντάγματος Ευελπίδων είναι ο Συνταγματάρχης(ΠΖ) Χρήστος Καρυώτης.

Τελειώνοντας τις εξετάσεις του Α’ εξαμήνου στις 28 Ιανουαρίου και προ της αναχώρησης του Συντάγματος Ευελπίδων για τις μηνιαίες χειμερινές στρατιωτικές ασκήσεις πεδίου, οργανώνεται και θα διεξαχθεί στης 29 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της IVης Τάξης.


Ο χορός αυτός αποτελεί σπουδαία παράδοση της Σχολής, έχει τη μορφή επίσημης χοροεσπερίδας και οργανώνεται στο πλαίσιο της πολιτιστικής αγωγής των Ευελπίδων και της διασκέδασής τους «εν στολή».

Έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με τη παρουσία τους ο κ. Α/ΓΕΣ, οι κ. Υπαρχηγοί του ΓΕΣ, ανώτατοι αξκοί από το ΓΕΣ και την ΑΣΔΥΣ, οι Δκτές των άλλων παραγωγικών Σχολών των Ε.Δ., αξκοί, καθηγητές, μόνιμοι υπάλληλοι της Σχολής, αντιπροσωπείες μαθητών των παραγωγικών Σχολών και αντιπροσωπείες Ευελπίδων των υπολοίπων τάξεων της Σχολής.

Το μουσικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί η Στρατιωτική Μουσική της ΑΣΔΥΣ και επαγγελματίας επιλέγων μουσική (DJ). Η ορχήστρα της Σχολής θα παρουσιάσει μικρό μουσικό πρόγραμμα. Τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβε ομάδα Ευελπίδων.

Η IVη Τάξη λοιπόν θα έχει και φέτος την ευκαιρία της να οργανώσει και συμμετέχει στη σπουδαία αυτή πολιτιστική εκδήλωση. Με δεδομένο ότι εφέτος το πρώτο ήμισυ της IVης Τάξης αναχωρεί στις 31 Ιαν 10 για το Κέντρο Εκπαιδεύσεων Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρομιών – ΚΕΟΑΧ, στον Όλυμπο, όπου θα εκπαιδευτούν σε σχετικά αντικείμενα, η εν λόγω εκδήλωση λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία γι αυτούς.

http://www.sse.gr/index.php
http://www.sse.gr/page_gr.php?id=12

***Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!


Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

Για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον συμβιβασμό και την πολιτική νωθρότητα. Διότι εκείνοι που την ύστατη στιγμή έπεσαν υπέρ Πατρίδος ήταν αδιαπραγμάτευτα συνεπείς με την Ιστορία και τις αξίες της πραγματικής Ελλάδος. Όχι της «Ελλάδος» των φερέφωνων και των υποτακτικών. Όχι της «Ελλάδος» την οποία οδηγούν πολιτικά ράκη, των συνδιαλλαγών και των συμφωνιών με τους επιβουλείς της. Όχι της «Ελλάδος», της θεσμοθετημένης δουλείας στον παγκόσμιο αφέντη. Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στο αισχρό νομοσχέδιο για την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Διαδηλώνουμε για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Ισχυρή. Για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες!



Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης

http://www.thermopilai.org/content/imia-2010




ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: