"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/3/10

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 48 ΚΙΛΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Στο... βουνό το «κέντρο» διακίνησης



Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα χασίς, η οποία άνηκε σε 33χρονο Αλβανό και θα έφθανε να «μαστουρώσει» όλο το νησί, κατάσχεσαν το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικοί των αρμοδίων υπηρεσιών, προκειμένου να συλλάβουν τον αλλοδαπό, ο οποίος και στο παρελθόν απασχόλησε επανειλημμένως τις διωκτικές αρχές.
Μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στην περιοχή «Κουμούλι» των Καλυθιών, έσπευσαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου να κάνουν αυτοψία. Σε δασώδη και δύσβατη έκταση της περιοχής, εντόπισαν τον 33χρονο, ο οποίος κατείχε δύο σάκους και μία σακούλα απορριμμάτων που περιείχαν συνολικά 42 επιμέρους συσκευασίες με χασίς, τις οποίες εκτιμάται ότι θα προσπαθούσε να κρύψει σε κάποιο σημείο της δασικής έκτασης.
Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και τα ίχνη του χάθηκαν λόγω της ιδιαιτερότητας της μορφολογίας του εδάφους. Μετά από έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε ο 33χρονος, βρήκαν 45 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, που ζύγιζε συνολικά 48 κιλά.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:

ΠΡΟΟΔΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: