"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/3/10

ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ Έκρυψαν μυστική συνάντηση Παμπούκη - Μπαγίς!

 Παραβρέθηκε και ο πρωθυπουργός;

Και ξαφνικά προέκυψε ελληνοτουρκική συνάντηση υψηλού επιπέδου, και μάλιστα μεταμεσονύχτια, στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση αυτή έγινε γνωστή από την τουρκική πλευρά στην ενημέρωση των τούρκων δημοσιογράφων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 25ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες και λίγη μόνο ώρα μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης, με το ελληνικό θρίλερ για.... οικονομική βοήθεια, υπήρξε συνάντηση του έλληνα υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη (ο οποίος μετείχε στην αποστολή που συνόδευε τον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες) με τον τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Μπαγίς. Σύμφωνα μάλιστα με την τουρκική πλευρά, προς το τέλος της συνάντησης παρευρέθη και ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όπως μετέφερε στους τούρκους δημοσιογράφους ο κ. Μπαγίς, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο τούρκος υπουργός στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους αναφορικά με το Κυπριακό: «Την Τρίτη 30 Μαρτίου αναμένουμε κοινό ανακοινωθέν Χριστόφια - Ταλάτ, το οποίο θα είναι θετικό και γενναίο και στηρίζεται από τέσσερις γενναίους άνδρες» (προφανώς
υπονοεί τους κ. Χριστόφια, Ταλάτ, Παπανδρέου, Ερντογάν).

Σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μπαγίς ανακοίνωσε πως η επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Είπε ακόμα πως «περιμένουμε θεαματικά αποτελέσματα από αυτήν τη συνάντηση. Αφού η Ελλάδα ξεπέρασε τον σκόπελο στην ΕΕ για το οικονομικό της πρόβλημα, είναι ώρα να διευθετήσουμε τις διαφορές μας. Η περιοχή μας είναι μια περιοχή ειρηνική…». 

TO ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: