"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/3/10

«Δημοκρατία της Μακεδονίας» αποκαλεί τα Σκόπια σε επιστολή του!

 ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Μ@@@Σ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ Μ@@@@Σ Π@ΠΑΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ Μ@ΛΑΚΕΙ@Σ......;  ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Μαχαιριά» του Ομπάμα κατά της Ελλάδας πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την περιβόητη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στον Λευκό Οίκο και τις συνομιλίες του με τον αμερικανό Πρόεδρο, όπου ανάμεσα στα άλλα εξετάστηκε και το Σκοπιανό.
Ο αμερικανός Πρόεδρος σε επίσημη επιστολή του προς τον σκοπιανό ομόλογό του Γκιόργκι Ιβάνοφ αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Πρόκειται για μια...
επίδειξη ακαμψίας, η οποία εκφράζει τη γνωστή αμερικανική θέση που αναγνωρίζει τα Σκόπια με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρότι όχι μόνο προεκλογικά αλλά καιρό τώρα ο Ομπάμα καλλιεργούσε προσδοκίες πως θα υπήρχε κάποια μεταβολή της αμερικανικής στάσης. Επιπροσθέτως, επιβεβαιώνει ότι παρασκηνιακά κατά την επίσκεψη στην Ουάσινγκτον του έλληνα πρωθυπουργού ετέθη επί τάπητος το θέμα της ονομασίας «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», αλλά και ότι ασκήθηκαν και ασκούνται πιέσεις προς την Ελλάδα για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων προκειμένου αυτά να ενταχθούν σύντομα στο ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα προτρέπει την ηγεσία των Σκοπίων να εργαστεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μας την έφερε και ο Ομπάμα...‎ το ΠΑΡΟΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: