"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

30/3/10

Ανάσυρση του «θαμμένου» φακέλου των υποκλοπών και του περίεργου θανάτου του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη ζητούν η οικογένειά του, οι συνήγοροι και οι φίλοι του. Πέντε χρόνια μετά, οι συνθήκες της «αυτοκτονίας» του είναι ουσιαστικά ανεξερεύνητες, ενώ οι δράστες του μεγαλύτερου σκανδάλου υποκλοπών που έγινε στη χώρα παραμένουν άγνωστοι!


Ουδείς εισαγγελικός λειτουργός έδωσε επίσης βαρύτητα στην κατάθεση του προϊσταμένου ασφάλειας της Vodafone, που παραιτήθηκε και αποχώρησε από την εταιρεία. «Βασικοί λόγοι της αποχώρησής μου», αναφέρει ο κ. Γ. Κωνσταντινόπουλος στον εισαγγελέα Ι. Διώτη, στις 8-2-2006, «ήταν η διαφωνία μου και η αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί με τον προϊστάμενό μου και άλλους φορείς της εταιρείας σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων μου και την αναγκαιότητας λήψης μέτρων προστασίας της εταιρείας». Ομως ο κ. Διώτης απέφυγε περιέργως να τον ρωτήσει τι εννοεί! 
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=129812

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: