"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/4/10

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ. ****ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!! ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!! ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ; ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ…..


Όλα άρχισαν κατά την κρίση του Μαρτίου 1987, που κορυφώθηκε στις 26-28 Μαρτίου του ίδιου χρόνου , όταν ο τότε πρωθυπουργός Παπανδρέου, πρότεινε στον τότε πρωθυπουργό Οζάλ- μέσω του εδώ πρεσβευτή της Τουρκίας Ναζί Ακιμάν- το ξεκίνημα μιας διαδικασίας που θα οδηγούσε μέσα από ειρηνικές συνομιλίες και μακριά από πολεμικές αναμετρήσεις , στη διευθέτηση του νομικού προβλήματος της ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ από επιτροπές , που θα ετοίμαζαν συνυποσχετικό για τη ΧΑΓΗ.


Με αυτό το προφορικό μήνυμα του πρωθυπουργού Παπανδρέου, άρχισε ουσιαστικά η αλληλογραφία των δυο πρωθυπουργών, που κατέληξε στη συνάντηση του ΝΤΑΒΟΣ κι από εκεί στη συνάντηση των Βρυξελλών.


Κατά την πιο κρίσιμη στιγμή της κρίσης {Παρασκευή 27 Μαρτίου , βράδυ}, οι τούρκοι δεν μπορούσαν να φανούν εντελώς αρνητικοί και αρκέστηκαν στα γνωστά {ναι μεν, αλλά}…..


Και το πιο σημαντικό: -Ήταν απαραίτητο να απαντήσουν με ένα γραπτό κείμενο.
Μόνο που ο Οζάλ, απάντησε την 1η Απριλίου 1987…γραπτώς στον.....
Α. Παπανδρέου ότι, η Άγκυρα δεν θεωρεί μόνο το πρόβλημα της υφαλοκρηπίδας ως αντικείμενο ελληνοτουρκικού διάλογου, αλλά παρ΄ όλα αυτά ήταν πρόθυμη να συζητήσει μόνο για την υφαλοκρηπίδα, υπό τον όρο ότι οι δυο πλευρές θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ..


Σχόλιο: ποιες θέσεις άραγε;


-Ναι να γίνουν επιτροπές για να κουβεντιάσουν το θέμα αφού προηγούμενος Αθήνα και...
Άγκυρα καταλήξουν σε μια κοινή ανακοίνωση που θα εξάγγελοι το διάλογο αυτό……

-Όχι , δεν γίνεται δεκτό να κατονομάζεται η Χάγη σε αυτό το κείμενο. Και κάτι ακόμα :Να ανακοινωθεί ότι θα συναντηθούν οι δυο πρωθυπουργοί.


-8 Απριλίου ο Α. Παπανδρέου δίνει, με τον Άκιμαν αγγελιοφόρο , την απαντητική επιστολή του.. Με αυτήν εκφράζει την ικανοποίηση του, επειδή η Άγκυρα δέχεται να γίνει η συζήτηση μόνο για το θέμα της υφαλοκρηπίδας …


Σχόλιο: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ; Ο Α. Π. ΓΙΑΤΙ;


-Ζητάει να κατονομάζεται η Χάγη ως στόχος συνομιλιών των επιτροπών και προτείνει να συμφωνηθεί «ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ» για το διάστημα των συνομιλιών.
Επίσης , ο Παπανδρέου προτείνει να είναι επικεφαλείς των επιτροπών πρέσβεις ..
Τόνιζε, απαντώντας στον Οζάλ, ότι δεν θεωρούσε σκόπιμο στη φάση αυτή, να ανακοινωθεί συνάντηση πρωθυπουργών.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ: Όταν ο τούρκος πρεσβευτής Ακιμάν , βγήκε από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου – όπου είχε κληθεί το βράδυ της Τετάρτης , 8 Απριλίου , για να παραλάβει την απάντηση του Παπανδρέου – όταν ρωτήθηκε «τι γίνεται;» εκείνος απάντησε : «νομίζω ότι τώρα προσπαθούμε να βρούμε τις δυνατότητες για να αρχίσουμε διάλογο….»


Τίποτα για την Χάγη η την υφαλοκρηπίδα ..
27 Απριλίου : Ο Οζάλ απάντα συνοπτικά :
-Ναι στην αποκλειστική συζήτηση για την υφαλοκρηπίδα.
-Ναι στη νομική συζήτηση.
-Ναι στο Μορατόριουμ.
-Όχι στη Χάγη διότι …..


23 Μάιου : ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου άπαντα με τη σειρά του , αναπτύσσοντας τους λόγους για του οποίους το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης είναι το πιο αρμόδιο και το καλύτερο όργανο για να ασχοληθεί με το θέμα :


Ερώτημα:
Οι αποφάσεις του έχουν το κύρος που θα καλύπτουν την Ελλάδα;


Παράλληλα :
-Εξέφραζε την ικανοποίηση του, που η Άγκυρα δεχόταν το Μορατόριουμ.
-Επανερχόταν στο να είναι σε πρεσβευτικό επίπεδο οι επιτροπές , που θα συνεδρίαζαν εναλλάξ στην Αθήνα και στην Άγκυρα.


Στο σημείο αυτής της αλληλογραφίας , παρεμβαίνει ενεργά ο……. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος , με ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη πρώτα και στην Αθήνα μετά, στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου !!!!!!
«Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ , Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ…».


Τι είπε ο Ιάκωβος : Ότι ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει , θετική και καλή διάθεση.


Οζάλ και Παπανδρέου είναι έτοιμοι να αρχίσουν διάλογο «από τη Χάγη», από τον οποίο …….. «θα διαπιστωθεί αν μπορούν να αρχίσουν και άλλοι διάλογοι για τα άλλα ζητήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης»…


Σχόλιο: Γιατί πάντα προδοτικός ο ρόλος της Εκκλησίας ;; ;


22- Ιουλίου :Ο Οζάλ στέλνει μια μακροσκελή επιστολή απάντηση με ΛΙΑΝ …..πονηρές διατυπώσεις και επαναφέρει όλα τα θέματα που γι΄ αυτόν αποτελούν αντικείμενο ελληνοτουρκικού διαλόγου, μαζί με το θέμα της υφαλοκρηπίδας .
-Δέχεται όλες τις Ελληνικές προτάσεις……


Σχόλιο: ΓΙΑΤΙ άραγε;


…πλην τις προσφυγής στη Χάγη…


25- Σεπτεμβρίου: Ο Παπανδρέου στέλνει τρίτη επιστολή και διευκρινίζει ότι, γνωρίζει καλά όλα εκείνα τα θέματα που του παρέταξε ο Οζάλ στην προηγούμενη επιστολή του, ξεκαθαρίζοντας ότι η Αθήνα τα απορρίπτει.
Έτσι στο σημείο αυτό σταματάει ξαφνικά η …….διπλωματία δι΄ αλληλογραφίας .


Τα όσα ακολούθησαν – φανερά – είναι λίγο- πολύ γνωστά.


Ο τούρκος πρωθυπουργός , εγκλωβισμένος από την τελευταία πρόταση Παπανδρέου δεν απαντά, προβάλλοντας το άλλοθι των κρίσιμων τούρκικων εκλογών του Νοεμβρίου , τις οποίες κέρδισε κυρίως λόγω του εκλογικού νόμου.


Και ξαφνικά –πάλι !!--- αρχίζουν οι καλές κουβέντες δημόσια.


Πως έγινε αυτό;
Απλά οι προτάσεις Παπανδρέου και οι απόψεις Οζάλ «ΠΗΓΑΝ» στην τριμερή και κατόπιν στην Μπίλντεμπεργκ- περνώντας και ανάμεσα στις Επτά Αδελφές Πετρελαίου – οπότε χρειάσθηκε αρκετό διάστημα για να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες θα εγνωστοποιούντο στους δυο πρωθυπουργούς …
Όταν εκείνοι άρχισαν να παγιώνουν κάποιες απόψεις , τότε ειδοποίησαν τους υποτακτικούς τους σε Αθήνα και Άγκυρα ότι μπορούσαν να συνεχίσουν κάτω από τις δείνα συντεταγμένες τους….


Σχόλιο: ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ! ΔΗΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ!!


ΚΑΤΟΠΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ «Συνάντηση του Νταβός».


ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ;
Οι τούρκοι διατάσσονται να προωθήσουν την ιδέα, την οποία θα «περάσει» τελικά με θέρμη το «κύκλωμα της Γενεύης», οι Σβόμπ , Καταουΐ κ.λ.π. , ο Ιάκωβος από το άλλο κύκλωμα και διάφοροι ενδιαφερόμενοι από τις ΗΠΑ, ότι δεν χρειάζεται να συγκρούονται και τα δυο μέρη με το θέμα της ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ , γιατί η Άγκυρα βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση για να συζητήσει για μια συνολική διευθέτηση των ελληνοτουρκικών προβλημάτων, για μια νέα περίοδο σχέσεων !!!!


Συνεπώς ήταν…..αδόκιμο, τουλάχιστον , να χαλάσει το καλό κλίμα από το πρόβλημα της ΧΑΓΗΣ !…


ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:


Ο Ιάκωβος πήρε πολλές φορές τηλέφωνο τον Α. Παπανδρέου, όπως επίσης του έστειλε και δυο επιστολές .
Ο «πατέρας του Νταβός» ήταν ο Ζ. ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, διευθυντής της Τριμερούς , επιτηρητής του Νταβός , Ο ΒΕΡΝΟΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ {που είχε φροντίσει για την επάνοδο των Καραμανλή-Παπανδρέου στην Ελλάδα το 1974} και παρατηρητής ο Γράφων….
Ο μεσάζων ήταν ο Κλάους Σβόμπ, ο οποίος ταξίδευσε τρεις φορές στην Αθήνα , μυστικά !!!!!
Και είδε ισάριθμες φορές τον Α. Παπανδρέου μόνο ….
Το τελευταίο ταξίδι του Σβόμπ στην Αθήνα , πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου , πέντε 24ωρα πριν από την συνάντηση του Νταβός ……


Ο πρώτος σύμβουλος του Οζάλ , Τζέμ Ντούνα , αλλά και ο Ακιμάν, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να πέσει το Νταβός στην πλευρά τους ..
Τελικά , όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια , με τη βοήθεια του Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ και Α. Παπανδρέου, το κατόρθωσαν..


Ο Παπανδρέου πείστηκε να μην περιμένει επιστολή –απάντηση του Οζάλ στην τελευταία πρόταση και να αρκεσθεί σε προφορικές εξηγήσεις του, να βάλει στο χρονοντούλαπο την υφαλοκρηπίδα και να αποδεχτεί ένα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ανακοινωθέν για τη χώρα μας …!!!!


Σχόλιο:
ΔΕΙΤΕ συμπεριφορά από τους αμερικανούς προς τον Α. Παπανδρέου.


ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ:
Στο τελευταίο ταξίδι του ο κ. Σβόμπ, φέρνει στη Γενεύη –γραμμένο από τον Ντούνα- ένα σχεδιο κοινής ανακοινώσεις , μικρό σε έκταση και πολύ πιο ανώδυνο σε σχέση με αυτό που τελικά εκδόθηκε στο ΝΤΑΒΟΣ.


Ο Α. Παπανδρέου το είχε απορρίψει ως «πολύ προχωρημένο».
Κι όμως , λίγα 24ωρα μετά , θα δεχτεί να προσυπογράψει – ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΕΡΝΟΝ ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΩΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΟΥ-
Το γνωστό ανακοινωθέν , με πολλές-πολλές προφορικές υποσχέσεις….


ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ.
ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ…..


Μαζί με τον ΘΗΡΙΩΔΗ Γουώλτερς , στο Νταβός βρισκόταν και ο Υφυπουργός Εξ. Των ΗΠΑ , ο Γουώλις , ο ποιος ενημέρωνε συνεχώς το Στέητ Ντηπάρμεντ .
Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ ενημέρωνε τον ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ και ο Μπρεζίνσκυ την Τρίμερη και την Μπίλντεμπεργκ..


Ο Ρ. Χ. ΛΗΤ, γενικός διευθυντής της AMOCO, βρισκόταν στο Νταβός , ως εκπρόσωπος των Επτά Αδελφών του Πετρελαίου !!!!!




ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ . ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΗΣΥΧΙΑ.


Δεν υπέγραψε βέβαια ο Οζάλ συνυποσχετικό για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – προκείμενου αυτό να καθορίσει τα όρια της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο – ίσως υποχρεωθούν οι τούρκοι να το κάνουν στο μέλλον.




ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΤΟΤΕ, ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ , Η ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΩΣΤΟΣΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, {ΗΣΥΧΙΑ}
,ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «Δεμένου αεροπλανοφόρου»ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ…
Γι΄ αυτό έσπρωξαν οι ΗΠΑ να δημιουργηθεί στο Κυπριακό και νέο πρόβλημα πιέζοντας τη Γαλλία να μην πωλήσει όπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Την τελευταία για την ακούσια άρνηση από την πλευρά της Γαλλίας , πρόσφερε η επίσκεψη του Υπ. Εξ. Της Γαλλίας Ραιημόν στην Άγκυρα, επειδή το Παρίσι ήθελε να πωλήσει αεροσκάφη, να κατασκευάσει γέφυρες , αγωγούς και δίκτυα διανομής φωταερίου κ.λ.π.
Αυτό, όπως και με την Αγγλία – η Θάτσερ επισκέφτηκε την Άγκυρα μετά τον Γάλλο Υπουργό –ο Τ. Οζάλ το αντάλλαξε με το ΝΑΙ στην ΕΟΚ , δημιουργώντας αντίβαρο στην ελληνική στάση..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ , ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΩΝ, ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ
ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ 15-20-MW.
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΩΣ ΤΟ 1993
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ !!!!!!!!!!..


ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ …….




ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!




Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ.
ΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ {ΥΠΗΡΕΤΕΣ} ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!


Αίσχος. Εξαιρούν από ασκήσεις τις περιοχές του Αιγαίου που η Άγκυρα θεωρεί αποστρατικοποιημένες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη του http://www.defencenet.gr
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: