"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/4/10

Απλώς να σας πούμε ότι τον Δεκέμβριο, εάν γινόταν γνωστή η υπόθεση και δεν την έθαβαν κάποιοι, ο κ. Χριστόφιας και ο κ. Παπανδρέου όφειλαν να απαιτήσουν την απόσυρση του Κανονισμού με την απειλή του μπλοκαρίσματος και άλλων κεφαλαίων της Τουρκίας. Κανείς δεν έμαθε όμως για τον Κανονισμό και έτσι όλα πήγαν μέλι γάλα για την Τουρκία.


Τελικά ούτε ο πρέσβης κ. Σωτηρόπουλος στις Βρυξέλλες ούτε ο κ. Ράλλης στην Αθήνα ούτε οι δεκάδες διπλωμάτες και υπάλληλοι που ασχολούνται με τα ευρωπαϊκά ζητήματα δεν είδαν και δεν άκουσαν από τον Δεκέμβριο για την ενημέρωση της Κομισιόν σχετικά με την προώθηση του Κανονισμού Απευθείας Εμπορίου με τα Κατεχόμενα. Αυτό θέλουν να μας πείσουν. Η επαγγελματική ανεπάρκεια ακούγεται ως η καλύτερη εκδοχή. Γιατί το μυαλό πάει και σε πολύ χειρότερες εκδοχές, μια και από την προώθηση του Κανονισμού διευκολύνονται πολλοί. 

Ο κ. Δρούτσας στην Άγκυρα λησμόνησε, αν δεν...
κάνουμε λάθος από την ανάγνωση των δηλώσεών του, τόσο το Πρωτόκολλο επέκτασης της Τελωνειακής Ένωσης και προς την Κύπρο, αλλά και το Κυπριακό. Ευτυχώς και βρέθηκε κάποιος δημοσιογράφος και έθεσε το ερώτημα και ακούσθηκε και το Κυπριακό. Επρόκειτο περί μεγάλου «φάουλ» και ελπίζουμε να ήταν το μόνο.

-Ο έτερος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ, ο υφυπουργός Σπύρος Κουβέλης, έγραψε και πάλι ιστορία.
8Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του απευθύνεται προς τα ΜΜΕ καλώντας τα να «ορίσουν αρμόδιο συντάκτη ο οποίος θα παρακολουθεί τις διαρκώς αυξανόμενες δραστηριότητες στον τομέα του στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό».
DΝα σας το πούμε απλά: ο κύριος υφυπουργός θεωρεί ότι πρέπει οι εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ να διαθέσουν έναν συντάκτη για να καλύπτει τις «αυξανόμενες δραστηριότητές του». Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό: τις τελευταίες ημέρες οι αρμοδιότητες αυτές κάλυψαν την κηδεία του αδελφού τού εμίρη του Άμπου Ντάμπι, την αφή του Αγίου Φωτός και γεύμα με τον ιρανό υφυπουργό. Φανταστείτε να γίνει κάποτε και υπουργός. Δεν θα ζητά δικό του συντάκτη, αλλά ολόκληρο κανάλι και εφημερίδα για να καλύπτει την «αυξανομένη» δραστηριότητά του…


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=52904&colid=39&dt=2010-04-18%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: