"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/5/10

Σαμαρά μέγα λάθος σου! άλλο Ελληνικό κράτος και άλλο ο Προδότης Παπανδρέου και η κυβέρνήσή του! Να πείς στα λαμόγια του Σιωνισμού ότι ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Αυτό περιμένει ο Λαός!


«Ασφαλώς εμείς δεσμευόμαστε από τις συμβάσεις που υπογράφει το Ελληνικό κράτος, ακόμα κι όταν διαφωνούμε. Η Ελληνική Πολιτεία έχει συνέχεια», υπογράμμισε.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1811911


Τις προηγούμενες ημέρες η Ρηγίλλης δέχθηκε πιέσεις από Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες να στηρίξει τα μέτρα. Το επιχείρημα για την αντίθετη στάση είναι ότι με δεδομένο ότι θα ξεσπάσει τσουνάμι λαικών αντιδράσεων θα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο αστικό κόμμα για να εισπράξει την δυσαρέσκεια και να αποτελέσει τον πυρήνα που θα συσπειρώσει δυνάμεις που θα αποτελέσουν την εναλλακτική λύση. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταρρεύσει συνολικά και ολοκληρωτικά το πολιτικό σύστημα.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=67632
Εστία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: