"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

10/6/10

Με τάσεις αυτοκτονίας οι νέοι λόγω ανεργίας-Πρόταση στους Νέους Έλληνες να δημιουργησουμε Κυβέρνηση Ελλήνων..

{Να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις μόνο για Έλληνες υπαλλήλους}.....Διαβάστε εδώ: http://www.hellenicreligion.gr/
 Να δημιουργήσουν αυτόνομα σχολεία, μη ελεγχόμενα από το ανθελληνικό υπουργείο παιδείας. και πολλά άλλα...
Της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η ανεργία και τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, δημιουργούν στη νεολαία τάσεις αυτοκτονίας! Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μόνο μέσα στους έξι τελευταίους μήνες απέτρεψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, την αυτοκτονία έξι νέων ανθρώπων, ηλικίας από 27 έως 30 χρονών, που ήθελαν ν’ αυτοκτονήσουν, εξαιτίας της ανεργίας!!!
Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη -αν όχι σοκ- στους...

αστυνομικούς, ήταν ότι όλοι όσοι επεδίωκαν να αυτοκτονήσουν δεν ήταν μικρά ανώριμα παιδιά, αλλά ενήλικες σοβαροί και μορφωμένοι άνθρωποι, που έβλεπαν ότι τα όνειρά τους για μια επαγγελματική σταδιοδρομία δεν ευοδώνονταν, και έτσι όπως προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ!
Ετσι, η συντριπτική τους πλειοψηφία έφτασε στην απόγνωση και μάλιστα οι δύο απ’ αυτούς σώθηκαν στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από τους αστυνομικούς, πριν κάνουν το απονενοημένο διάβημα που είχαν ανακοινώσει στους γνωστούς τους…
Και οι έξι νεαροί που εντοπίστηκαν από τους «χάκερ» της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους. Όλοι τους, είτε συνομιλούσαν σε εικονικά δωμάτια επικοινωνίας κοινής θέασης (chatrooms - msn) είτε ανέγραφαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης - forum την πρόθεση τους να αυτοκτονήσουν, καθώς αντιμετώπιζαν όπως έλεγαν, σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Οι αστυνομικοί, άρχισαν να αξιολογούν άμεσα τα μηνύματα αυτά, και μόλις διαπίστωναν την σοβαρότητά τους, ξεκινούσαν από την ανάλυση των ψευδωνύμων που χρησιμοποιούσαν, για να καταλήξουν μετά από προσεκτικές έρευνες στα ψηφιακά και ηλεκτρονικά τους ίχνη.
Σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια, ο ένας απ’ αυτούς σώθηκε την τελευταία στιγμή ενώ ένας άλλος είχε ήδη φύγει από το σπίτι του, και έψαχνε να βρει έναν ανώδυνο τρόπο για να τερματίσει τη ζωή του. Μόνο οι δύο από τους έξι συνολικά χρήστες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να αυτοκτονήσουν, είχαν φτάσει σ’ αυτό το σημείο, λόγω ερωτικής απογοήτευσης…
Όλες οι υποθέσεις διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ κλήθηκαν άμεσα και ψυχολόγοι με σκοπό να διερευνήσουν επιστημονικά τα μηνύματα απόγνωσης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις οικογένειες που το επιθυμούσαν.

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=15157

Δεν υπάρχουν σχόλια: