"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/6/10

Το οικονομικό τους εκκρεμές ταλαντώνεται από τον φιλελευθερισμό στον σοσιαλισμό.

 Η ανάλυση της Ελληνικής οικονομίας βασίζεται σε δημογραφικά, Ιστορικά, στρατιωτικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά, ψυχολογικά, φυλετικά, πολιτικά και τεχνολογικά δεδομένα. Η Ελληνική οικονομική πολιτική δεν μπορεί να αγνοεί την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος, ούτε την Ελληνική ιδιοσυγκρασία. Εφ’ όσον το Έθνος περιβάλλεται από εχθρούς, οφείλει να λαμβάνει τούτο υπ’ όψιν όταν χαράσσει οικονομική πολιτική. Η οικονομική πολιτική δεν μπορεί να αφίσταται της ...στρατιωτικής αποτροπής. Αν κινδυνεύουμε από έναν εχθρό δεν επιτρέπεται να εισάγουμε τα προϊόντα του, ούτε να μεταφέρουμε στο έδαφός του τις βιομηχανίες μας.

Έλληνες! είμαστε υπό κατοχή; Αν ναί, τί σημαίνει ο όρος κατοχή για τους πολιτικούς ηγέτες και τον Ελληνικό Λαό;

http://www.hellenicreligion.gr/ 


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: