"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/7/10

Δυσοίωνη έκθεση του Stratfor για την Ελλάδα-Το Stratfor είναι ένα ινστιτούτο στρατηγικών μελετών όπου ο καλύτερος εξ όσων δουλεύουν εκεί έχει σκοτώσει τη μάνα του. Κοινώς είναι κάτι αστέρια της CIA, αναλυτές του State Department, πρώην υψηλόβαθμοι σύμβουλοι των ΗΠΑ κ.λπ.

>Απώλεια του γεωπολιτικού της ρόλου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, πολιτική αποσταθεροποίηση σε σημαντικό βαθμό, κοινωνική έξαρση της βίας και έξοδο από την ευρωζώνη είναι μερικές από τις απαισιόδοξες προβλέψεις για την Ελλάδα του Strategic Forecasting Inc. Στη δεκασέλιδη έκθεσή του, το γνωστό αμερικανικό ινστιτούτο, επισημαίνει ότι ο ρόλος της Ελλάδας ως στρατηγικός σύμμαχος στα Βαλκάνια υποβαθμίστηκε, με..... την αλλαγή της πολιτικής γεωγραφίας της περιοχής μετά τον πόλεμο στα Βαλκάνια (το 1993), μια απώλεια που ήταν ορατή σε όλους πέρα από την ίδια της Ελλάδα, με αποτέλεσμα η Αθήνα “αρνούμενη να αποδεχτεί την πραγματικότητα (σ.σ. εννοεί τη μη ευθυγράμμιση με τη πολιτική των ΗΠΑ στα Βαλκάνια), έκανε τα πάντα να διατηρήσει την θέση της, δανειζόμενη αφενός τεράστια ποσά για εκσυγχρονισμένους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και δίνοντας αφετέρου λανθασμένα στοιχεία για να μπει στην ευρωζώνη”.
Ο αναγνώστης της έκθεσης θα πρέπει να εστιάσει τη προσοχή του στη τρίτη παράγραφο από το τέλος, όπου αναφέρεται απροκάλυπτα ότι “η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να ελέγχει το Αιγαίο χωρίς εξωτερικό προστάτη“και πως “εξαρτάται από τις στρατηγικές που υιοθετεί η Τουρκία, η οποία είναι μια αναδυόμενη γεωπολιτική δύναμη που στοχεύει να επεκτείνει την επιρροή της στα Βαλκάνια, την Μέση Ανατολή και τον Καύκασο. Το ερώτημα είναι τώρα αν η Τουρκία θα εστιάσει τους στόχους της στο Αιγαίο ή αντί αυτού επιθυμεί να συμφωνήσει με την Ελλάδα, ώστε να επικεντρωθεί σε άλλα συμφέροντά της“.
Σχετικό δημοσίευμα:

"Τα Επόμενα 100 Χρόνια: Μια Πρόβλεψη για τον 21ο Αιώνα"

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: