"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/6/10

Υπόθεση βιασμού δύο γυναικών από το Βιετνάμ εξετάζει η Αστυνομία. Οι δυο γυναίκες πήγαν να νοικιάσουν διαμέρισμα στη Λακατάμεια και δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις Ρουμάνους οι οποίοι τις βίαζαν επί πέντε ώρες.

 Η καταγγελία έγινε  από 40χρονη, η οποία κατέθεσε ότι χθες το απόγευμα πήγε με την 37χρονη αδερφή της στη Λακατάμια με σκοπό να νοικιάσουν διαμέρισμα και δέχτηκαν επίθεση και βιασμό από τέσσερις άνδρες.
Η 40χρονη εξετάστηκε από γιατρό ο... οποίος διαπίστωσε μόλωπες και κακώσεις στο σώμα της ενώ η δεύτερη γυναίκα, που είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν.
Ο ένας από τους δράστες, -39 ετών- συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση με δικαστικό διάταγμα ενώ οι άλλοι τρεις αναζητούνται από την Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, 40χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, συνοδευόμενη από την 37χρονη αδελφή της, μετέβησαν σε οικία στη Λακατάμεια, με σκοπό να ενοικιάσουν δωμάτιο.
Σε κάποια στιγμή και ενώ συζητούσαν με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες, αυτοί τους επιτέθηκαν και ήρθαν σε συνουσία μαζί τους χωρίς τη θέλησή τους.
Η 40χρονη, κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο, ενώ την ίδια στιγμή, διέφυγε και η αδελφή της από άλλο σημείο.
Η 40χρονη εξετάστηκε τόσο από γυναικολόγο όσο και από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετούς μώλωπες και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματός της, κτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και κακώσεις στα γεννητικά όργανα.
Η 37χρονη, αδελφή της η οποία διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: