"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/6/10

ΙΣΡΑΗΛ: ΤΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΑΖΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι στα πλοία της Ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου δεν θα τους επιτραπεί να καταπλεύσουν στη ΓΑΖΑ. Χαρακτηριστικά Ισραηλινός παράγοντας έλεγε ότι «εδώ δεν αφέθηκε το Ιρλανδικό πλοίο να πάει στη ΓΑΖΑ(από μια φίλη χώρα), πως είναι δυνατό να καταπλεύσουν τα δυο Ιρανικά!». Όπως είναι γνωστό το Ιράν έχει απαιτήσει την εξαφάνιση του... ΙΣΡΑΗΛ από τον χάρτη και ενισχύει με όπλα τη ΧΑΜΑΣ και τη ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.
Τα Ιρανικά πλοία αναμένεται να αποπλεύσουν στα τέλη της εβδομάδας από το ΜΠΑΝΤΑΡ ΑΜΠΑΣ στον ΚΟΛΠΟ, με το ένα να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια και το άλλο προσωπικό για ανθρωπιστικές αποστολές…Τώρα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μπορεί να συμβεί, ενώ πληροφορίες μου φέρουν ότι τα δυο πλοία έχουν το «πράσινο φως» να καταπλεύσουν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: