"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

13/6/10

Η Βόρεια Κορέα απειλεί να εξαπολύσει "επίθεση"

Η Βόρεια Κορέα απείλησε να εξαπολύσει "γενικευμένη στρατιωτική επίθεση" για να καταστρέψει τα ηχεία που επανεγκατέστησε η Νότια Κορέα ώστε να μεταδίδεται προπαγάνδα πέραν των συνόρων, κλιμακώνοντας ακόμα περισσότερο την ένταση που πυροδοτεί η κατηγορία της Σεούλ ότι η Πιονγκγιάνγκ ευθύνεται για το ναυάγιο μιας ...κορβέτας τον Απρίλιο.

"Οι επαναστατικές ένοπλες δυνάμεις της ΛΔΚ θα εξαπολύσουν μια γενικευμένη επίθεση για να καταστρέψουν τα μέσα ψυχολογικού πολέμου" της Νότιας Κορέας, ανέφερε το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας.

Η Νότια Κορέα εγκατέστησε ξανά ηχεία σε 11 τοποθεσίες κατά μήκος των συνόρων και σκοπεύει να ξαναρχίσει να τα χρησιμοποιεί για να μεταδίδονται μηνύματα εναντίον της Πιονγκγιάνγκ --πρακτική η οποία είχε ανασταλεί το 2004--, σε αντίποινα για το ναυάγιο του πλοίου Cheonan, με 46 νεκρούς, για την οποία θεωρεί υπεύθυνη τη Βόρεια Κορέα, που κατηγορεί ότι το βύθισε με τορπίλη.

Η κίνηση αυτή ισοδυναμεί με "κήρυξη πολέμου" και "κατάφωρη παραβίαση" της διμερούς διακήρυξης για την ειρήνη και τη συμφιλίωση που είχε γίνει το 2000, σύμφωνα με το επιτελείο.

Το ανακοινωθέν, που μεταδόθηκε από το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA, κάνει λόγο για "ειδεχθή προκλητική ενέργεια".


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: