"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/6/10

«Δεν φοβόμαστε και δε τρομοκρατούμαστε» δήλωσε με έμφαση και πρόσθεσε πως η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να φέρει εις πέρας το έργο της, που δεν είναι άλλο από το να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες.." ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !! ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

 «Έχασα ένα πολύτιμο συνεργάτη και έναν αγαπημένο φίλο», δήλωσε συντετριμμένος ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για την... δολοφονία του υπασπιστή του, που όπως ανέφερε είναι και πατέρας δυο μικρών παιδιών. «Δεν φοβόμαστε και δε τρομοκρατούμαστε» δήλωσε με έμφαση και πρόσθεσε πως η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να φέρει εις πέρας το έργο της, που δεν είναι άλλο από το να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες. Κλείνοντας τόνισε πως οι τρομοκράτες θα συλληφθούν και θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Νωρίτερα ο υπουργός δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο του με στενούς του συνεργάτες.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χρυσοχοϊδη είχε και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δήλωσε «συγκλονισμένος και συντετριμμένος από το φόνο» του υπασπιστή του υπουργού.  
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: