"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/6/10

Η αποψη του Ισραηλ και ο καθεστωτικος αντισημιτισμος

To Iσραηλ μπορει να εχει χιλια αδικα για το θέμα της Δυτικής Όχθης. Στο θέμα ωστόσο της Γαζας και της Χαμας έχει απόλυτο δίκιο.
Οι κρυφοναζιστες κονδυλοφοροι δεν λενε στον Ελληνικο λαο οτι στην Παλαιστινη η Χαμας δεν ζηταει την απελευθερωση των Παλαιστινιων αλλα την καταστροφη του Ισραηλ και εγκαθιδρυση Ισλαμικου Χαλιφάτου. Δεν λενε τιποτα για την πληρη αποχωρηση του Ισραηλ το 2006 απο την Γαζα και οτι ηταν... η Χαμας που οδηγησε στον -νομιμοποιουμενο για λογους αυτοαμυνας- αποκλεισμο της Γαζας απο το Ισραηλ. Δεν λενε τιποτα για τις δολοφονιες μετριοπαθων Παλαιστινιων απο την Χαμας. Όπως και δεν αναπαρηγαγαν ιδιαιτερα την δηλωση του ηγετη της Χαμας που συνεκρινε τον Ερντογαν με τον Μωαμεθ τον Πορθητη για να μην χασουν τους μικροαστους που εχουν κερδισει με τις αντικαπιταλιστικες και αντισιωνιστικες δημαγωγιες τους.
Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα σε παγκοσμιο και εγχωριο επιπεδο νεοαριστεροι ναζι, οριτζιναλ ναζι (η συμπλευση ολων των εγχωριων αντιδραστικών δυναμεων ανεξαρτητου αποχρωσης ειναι χαρακτηριστικη) και Ριζοσπαστικο ναζιστικο ισλαμ με βασικο καθοδηγητη την Ρωσια ειναι σε απολυτη συνεργασια για την καταστροφη του ''Μεγαλου Σατανα'' που ειναι ο Δυτικος Πολιτισμος.
''Παραδοξως'' ολοι αυτοι που τροφοδοτουσαν τον αντισημιτισμο στην βαση της στηριξης της Τουρκιας απο το Ισραηλ, τωρα συμπλεουν πλήρως με τον Ερντογαν, αποκαλύπτοντας ότι ο αντισημιτισμός ήταν παντα η ιδεολογικη τους αφετηρια, και ο ''πατριωτισμός'' το προσχημα. Ο κοσμος που εχουν ως οραμα για το μελλον δεν ειναι αυτος της ατομικης ελευθεριας, αλλα της χειραγωγισης και της φεουδαρχιας...ειτε απο θρησκευτικους Αγιατολαχ είτε απο λαϊκιστες νεοαριστερους πατερουλιδες...
Οι μασκες έπεσαν σε εγχωριο και διεθνες επιπεδο
http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/06/h-apopsh-toy-israhl-kai-o-kathestwtikos-antishmitismos.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: