"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/6/10

Εικόνα διάλυσης στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών--τοποθέτηση από τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δύο προσωπικών του φίλων στις θέσεις του Α’ και Β’ υπαρχηγού της υπηρεσίας


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Η σημερινή ηγεσία της υπηρεσίας και κυρίως η τοποθέτηση από τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δύο προσωπικών του φίλων στις...
θέσεις του Α’ και Β’ υπαρχηγού της υπηρεσίας έχει προκαλέσει σημαντική αναστάτωση. Στο στόχαστρο της νέας ηγεσίας βρίσκονται πολλοί συνδικαλιστές τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν είναι αρεστοί στη νέα ηγεσία της υπηρεσίας. Σε επαρχιακά κλιμάκια και υπηρεσίες τοποθετήθηκαν άνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους επεισόδια, ενώ άλλοι που υπηρετούν στο κτίριο της Κατεχάκη έχουν ελεγχθεί για πολλά παραπτώματα.
Σε μονάδα της Κρήτης υπάλληλος της υπηρεσίας, ο οποίος μάλιστα οπλοφορεί, έχει εντοπιστεί από αστυνομικούς να παίζει σε μπαρμπουτιέρα. Ο υπάλληλος της ΕΥΠ έχει προκαλέσει πλήθος επεισοδίων σε μαγαζιά του νησιού, ενώ πρόσφατα απείλησε και πολίτες. Για τη συμπεριφορά του ατόμου αυτού πολλοί καταστηματάρχες έχουν κάνει έντονα παράπονα στις αστυνομικές Αρχές. Σε ακριτική υπηρεσία της ΕΥΠ τοποθετήθηκε προϊστάμενος άτομο το οποίο ζήτησε στο παρελθόν από τον ίδιο τον αρχηγό της υπηρεσίας κ. Κοραντή να μην εργάζεται ποτέ το πρωί παρά μόνο απόγευμα ή βράδυ. Σε ερώτηση του πρώην αρχηγού της υπηρεσίας γιατί αυτή η προτίμηση, απάντησε ότι το πρωί θέλει να πηγαίνει για κυνήγι.
Σε υπηρεσία της ΕΥΠ που βρίσκεται σε ακριτικό νησί τα πράγματα είναι χειρότερα. Από τη σημερινή διοίκηση τοποθετήθηκε προϊστάμενος του κλιμακίου υπάλληλος που κάνει χρήση φαρμάκων με σημαντικά προβλήματα στην απόδοσή του.

Τοποθετήσεις ημετέρων

Βέβαια η Αθήνα δεν πάει πίσω από τοποθετήσεις… ημετέρων σε νευραλγικά πόστα της ΕΥΠ. Επικεφαλής υπηρεσίας ασφαλείας κάποιου κλάδου τοποθετήθηκε υπάλληλος ο οποίος στο παρελθόν εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Αττικής σε έφοδό της να παίζει και αυτός σε αθηναϊκή μπαρμπουτιέρα. Οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο αυτόφωρο και ναι μεν αφέθηκε ελεύθερος αλλά ενημερώθηκε η υπηρεσία του από τη δικαιοσύνη. Άλλη κραυγαλέα περίπτωση διάλυσης της υπηρεσίας είναι η τοποθέτηση σε νευραλγικό πόστο γυναίκας υπαλλήλου της ΕΥΠ, η οποία τα τελευταία χρόνια χτυπούσε κατά την είσοδό της εκτός από τη δική της κάρτα και την κάρτα φίλου της.
Πληροφορίες από αστυνομικούς που εργάζονται στην υπηρεσία αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους, καθώς και στρατιωτικούς, αναφέρουν ότι το τελευταίο εξάμηνο οι επιχειρήσεις της ΕΥΠ στο εξωτερικό έχουν σταματήσει. Το γεγονός αυτό θέτει σε άμεσο κίνδυνο εθνικά συμφέροντα, μια που πράκτορες των τουρκικών και αλβανικών υπηρεσιών κινούνται ανενόχλητοι στα Βαλκάνια σε βάρος της δικής μας υπηρεσίας.
Την ίδια στιγμή, Αμερικανοί αλλά και Βρετανοί των μυστικών υπηρεσιών φαίνεται ότι παίζουν δικά τους παιχνίδια σε βάρος της ΕΥΠ κυρίως στο εσωτερικό της χώρας. Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι ποιοι και γιατί παρακολουθούνται από το περιβόητο βαλιτσάκι της ΕΥΠ;
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να πραγματοποιήσει ταυτόχρονα 800 παρακολουθήσεις σε ισάριθμα τηλέφωνα. Στο πρόσφατο παρελθόν ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας, υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι όλες οι παρακολουθήσεις γίνονται με ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελικών Αρχών.
Να το πιστέψουμε ή όχι;

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: