"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/6/10

Γίνε κι εσύ εθελοντής!--ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ; ΣΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !! ΚΛΕΦΤΕΣ !!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

 Θέλεις να προσφέρεις, να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη, αλλά δεν ξέρεις πώς; Γίνε κι εσύ εθελοντής!
Τι είναι ο εθελοντής;
Εθελοντής είναι όποιος προσφέρει χρόνο, ενέργεια, γνώσεις και δεξιότητες σε κάποιο άτομο ή σε μια ομάδα ή σε μια οργάνωση χωρίς να πληρώνεται.
Γιατί να γίνω εθελοντής;...
  • Θέλω να προσφέρω στην κοινωνία
  • Θέλω να είμαι μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες
  • Θέλω να αισθανθώ χρήσιμος και απαραίτητος και γιατί όχι να διασκεδάσω
  • Θέλω να αξιοποιήσω τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες μου
  • Θέλω να αποκτήσω νέες δεξιότητες και εμπειρίες που θα μου φανούν χρήσιμες στη ζωή μου.
Σχετικές πληροφορίες

Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς: Πρόγραμμα υποστήριξης πρωτοβουλιών

Το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση φορέων που υλοποιούν δράσεις οι οποίες συμβάλλουν στην προώθηση των προτεραιοτήτων των νέων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενεργό συμμετοχή τους σε κοινωνικοπολιτισμικές δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΓΓΝΓ καλεί Συλλόγους, Σωματεία, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Δημοτικά ή Νομαρχιακά Συμβούλια Νέων, Μαθητικές κοινότητες, Αστικές Μη κερδοσκοπικές Εταιρείες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και συνδικαλιστικές Οργανώσεις να υποβάλουν προτάσεις για επιχορήγηση, που θα αναφέρονται σε θέματα Πληροφόρησης, Συμμετοχής και Εθελοντισμού, Οικολογικών Δραστηριοτήτων, Νεανικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής.
Οι δράσεις θα πρέπει να υλοποιηθούν το διάστημα από 15 Ιουλίου 2003 έως και 15 Μαρτίου 2004.
Το συνολικό ύψος του προϋπολογισμού του προγράμματος ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.
Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι και τις 2 Ιουνίου στα:
Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αθήνας
Αχαρνών 417, 111 43
Τηλ.: 210 2599421
Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Θεσσαλονίκης
Τσιμισκή 103, 546 22
Τηλ.: 2310 257 131-2



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: