"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

9/6/10

Ποιος πληρώνει τον "εκδότη" Ρεθύμνου Βασίλη Κασιμάτη να μιλάει για την ΑΝΑΓΚΗ αυτονόμησης της Κρήτης;

Πέντε ολόκληρες σελίδες προπαγάνδας υπέρ της αυτονόμησης της Κρήτης με παράθεση "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ" οικονομικά κρατιδίων (Μάλτα , Μονακό κλπ) . Κατεβάστε το "πόνημα" του Βασίλη Κασιμάτη πατώντας ΕΔΩ.
Ξέχασες ρε πανέξυπνε Βασίλη Κασιμάτη να συνδέσεις και τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ καθεστώτα που ...
ευθύνονται για την "επιτυχία" αυτών των κρατιδίων. Αυτά τα βασιλικά καθεστώτα που υπηρέτησε κι ο Μητσοτάκης ο μπαμπάς της Ντόρας.
Μήπως να ζητήσεις και την επιστροφή του τέως Κωνσταντίνου ρε σοφέ Κασιμάτη;
Ξέχασες ρε μεγάλε εκδότη ότι ... το ΠΟΙΑ χώρα θα γίνει Ελβετία και ΠΟΙΑ ... Βιετνάμ ... ΔΕΝ το αποφασίζουν οι πολίτες της χώρας αλλά οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ και οι Εβραίοι Τραπεζίτες.
Σιγά να μην πάρουν και τη γνώμη σου...μπούφο.
Αν αποφασίσουν να ισοπεδώσουν την Κρήτη και να παραδώσουν τον έλεγχό της στο Ισραήλ ή στην Τουρκία ... ΠΟΙΟΣ νοιάζεται ρε σπίθα για το δημοψήφισμα;;;

Εδώ δεν κατάφερε ολόκληρη Γιουγκοσλαβία να μείνει ανεξάρτητη και την διέλυσαν με βόμβες εμπλουτισμένου ουρανίου...λες να τα καταφέρει η Κρήτη με τα παλληκάρια από τα Ζωνιανά;

Η Κύπρος λες να χάθηκε ... επειδή δεν έγινε κάποιο δημοψήφισμα ή επειδή ΑΛΛΟΙ αποφασίζουν ΠΟΙΟΣ και πόσο ανεξάρτητος θα είναι κάθε λαός; Ή μήπως η "ανεξάρτητη" Κύπρος είναι πραγματικά ανεξάρτητη και ζήλεψες;
Πως μπορείς να μιλάς για ανεξαρτησία , ρε χαμένε στο διάστημα, Βασίλη Κασιμάτη όταν στην Κρήτη φιλοξενούνται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ;;;
Πείσε τους Κρητικούς να κάνουν ένα δημοψήφισμα για να φύγουν οι ΞΕΝΕΣ Αμερικανικές Βάσεις και ΜΕΤΑ ως δεύτερη επιλογή βάλε και την ανεξαρτησία από την Ελλάδα που δεν είναι και τόσο ξένη χώρα εφόσον κυβερνάται από Κρητικούς.
Κι άσε τα υπονοούμενα για συζητήσεις περί Κρητικής ανεξαρτησίας διότι μέσα στην κρίση ΟΙ ΜΟΝΟΙ που έχουν συμφέροντα αλλαγής του status στην περιοχή είναι οι μέντορες της Ντόρας.
Βέβαια δεν ξέρουμε ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ και αν πρέπει να κρίνουμε από την επιτυχία σου ... δεν μπορεί... παρά να είσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ κρίκος ενός "συστήματος" , δηλαδή ΑΥΤΟΥ που σκλάβωσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και που καταλήστεψε τον ιδρώτα των Ελλήνων.
Είναι σίγουρο πάντως ότι ΜΟΝΟΝ οι διαπλεκόμενοι με το σύστημα έχουν προοπτικές επιτυχίας κι επιβίωσης στην Ελλάδα ... και είναι αυτοί ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ να βάζουν βαθιά τη γλώσσα τους στο παχύ έντερο ξένων κέντρων.
Και όπως όλοι ξέρουν ... το πιο επιτυχημένο σύστημα στον πλανήτη , που αυτή τη στιγμή έχει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ σε 130 διαφορετικές χώρες ...λέγεται ΑΜΕΡΙΚΗ και αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στην Κρήτη ... η Ντόρα Μπακογιάννη.
Μήπως τώρα που ΔΕΝ της βγαίνει ένα νέο κόμμα, που δεν εισακούστηκε ο ψυχογιός του Μητσοτάκη κ.Καρατζαφέρης να την στηρίξει η ΝΔ για περιφερειάρχη στην Κρήτη ...
σ' έβαλε η ΝΤΟΡΑ να μας τρομοκρατήσεις με την απόσχιση της Κρήτης;

Μήπως αφού δεν πρόκειται η Ντόρα να γίνει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην Ελλάδα ... αποφάσισε να αρκεστεί στην θέση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της Κρητικής Πολιτείας;;;
Διευκρίνησε ρε Κασιμάτη τι ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ έχεις με το σύστημα ΗΠΑ-ΠΑΣΟΚ-Μπακογιάννη-Soros για να κάνουμε κι εμείς ένα δημοψήφισμα για το ΠΟΙΟΣ είναι μεγαλύτερος ρουφιάνος αυτής της χώρας που ακόμα εμπεριέχει και την Κρήτη.
Από την πλευρά μας ... σου λέμε Βασίλη Κασιμάτη να πάρεις τη Ντόρα από το χέρι και να πάτε σπίτι σου και να παίξετε τους ηγέτες της Κρητικής Πολιτείας. Εσύ θα την αποκαλείς ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και θα κάνεις συνεχώς υποκλίσεις κι αυτή θα σε χρίσει ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και ΤΥΠΟΥ Νοτίου Αιγαίου και Λιβυκού Πελάγους. Βάλτε και μία σημαία με το αστέρι του Σουλτάνου σε κόκκινο φόντο για να ΜΗΝ καταλάβουν οι Κρητικοί τις σχέσεις σας με τις ΗΠΑ... και σας κρεμάσουν ανάποδα εκειά σε κάνα πλάτανο.
Κανόνισε να φύγουν τα πυρηνικά και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ βάσεις από την Κρήτη ... παλικαρά Βασίλη Κασιμάτη κι έλα μετά να μας κάνεις μαθήματα Κρητικής Επανάστασης.
.
Το προβοκατόρικο αυτό άρθρο ήρθε να προστεθεί σε άλλη μία ύποπτη προβοκάτσια μίας μικρής αεροπορικής εταιρίας (αερο-ταξί) που χρησιμοποίησε σκόπιμα τη γνωστή σημαία με το αστέρι του Σουλτάνου σε κόκκινο φόντο της "ανεξάρτητης" υπό τους Τούρκους Κρητικής Πολιτείας των αρχών του 1900.
Να δείτε που όπως φόρτωσαν στον πατριώτη Σαμαρά την πτώση του Τσολάκογλου-Μητσοτάκη ... έτσι θα του φορτώσουν και ενδεχόμενη "ανεξαρτητοποίηση" και υπό Αμερικανική κατοχή ... της Κρήτης.http://macedonia-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: