"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

13/6/10

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ DRONES; ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.


Σχ: Εδώ είναι το ! ΘΕΜΑ !!  ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ !

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε ΔΡΟΥΓΟΣ
Η υποστήριξη της ΡΩΣΙΑΣ στην επιβολή του τέταρτου γύρου κυρώσεων στο ΙΡΑΝ από το ΣΑ/ΟΗΕ και η τελική απόφαση να... μην δώσουν τους αντιαεροπορικούς πυραύλους S300 στην Τεχεράνη δεν ήταν τυχαία. Η Ισραηλινή Αεροδιαστημική Βιομηχανία ΙΑΙ πρόκειται να συνεργαστεί με την Μόσχα για την κατασκευή εκεί ενός εργοστασίου που θα κατασκευάζει DRONES(εκτιμάτε η όλη επένδυση να είναι μεταξύ 200-300 εκατ δολαρίων). Επίσης το ΙΣΡΑΗΛ μέχρι τότε ενδέχεται να δώσει στη ΡΩΣΙΑ και επιπρόσθετο αριθμό μη-επανδρωμένων αεροσκαφών πέραν των 3 που έχει ήδη παραλάβει. Οι Ρώσοι θέλουν να έχουν πολλά από αυτά για να παρακολουθούν τη ΓΕΩΡΓΙΑ, τη ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ και διάφορες χώρες της Κ.ΑΣΙΑΣ(μέσω των βάσεων τους σε ΑΡΜΕΝΙΑ και ΚΙΡΓΙΖΙΑ).
Επί του θέματος βέβαια υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση, γιατί υπάρχει Αμερικανικός σκεπτικισμός σχετικά με τη συνεργασία των Ισραηλινών με τους Ρώσους , αφού είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να καταλήξει ευαίσθητη τεχνολογία στα χέρια αντιδυτικών κρατών (πχ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ ή και υβριδικών οργανώσεων τύπου ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ).
 http://www.drougos.gr/


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: