"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/7/10

ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΜΠΛΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Πλούσια επιδοτούμενος ο ελληνικός συνδικαλισμός

ΑΛΗΤΕΣ, ΛΕΡΕΣ, ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ
  Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΓΣΕΕ παριστάνει ότι δεν γνωρίζει την τεχνική της πολιτικής απεργίας. Η μαζική πολιτική απεργία, έχει στόχο την ανατροπή του καθεστώτος και όχι την διάσωση των ..... κεκτημένων ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Το αυτό ισχύει και για τους τραγελαφικούς «πατριώτες» πολιτικούς μας, που κάνουν μηνύσεις. Φαίνεται ότι δεν έχουν ακούσει ποτέ την στρατηγική της πολιτικής ανυπακοής.
   Η πολιτική ανυπακοή, εφαρμόζεται εδώ και 150 χρόνια σε όλα τα μέρη του κόσμου εναντίον διαφορετικών καθεστώτων με σκοπό την σταδιακή και μη βίαιη ανατροπή τους.
 ********************************************************
Πλούσια επιδοτούμενος ο ελληνικός συνδικαλισμός
Εκατ. ευρώ για τις ομοσπονδίες, θέσεις σε Δ.Σ. επιχειρήσεων για τους συνδικαλιστές
Tου Παναγη Γαλιατσατου
Τα κόμματα και ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έχουν ένα κοινό σημείο, είναι και οι δύο επιδοτούμενοι. Οι ομοιότητες όμως σταματούν εδώ. Τα κόμματα είναι καταχρεωμένα και έχουν ήδη υποθηκεύσει στις τράπεζες τις επιχορηγήσεις των επόμενων χρόνων. Αντίθετα οι λογαριασμοί της ΓΣΕΕ αυγατίζουν σε προθεσμιακές καταθέσεις, που αυξάνονται με ρυθμό ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: