"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

18/7/10

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Υπουργός κα Μπατζελή μεταθέτει παράνομα Γεωπόνους που κάνουν το “αγροτικό” τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ!!!!

 Συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα στο  Γεωπονικό Κλάδο !!!!
Την απουσία προσλήψεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να την πληρώνουν οι συνάδελφοι  γεωπόνοι που κάνουν   την... πρακτική άσκηση (αγροτικό).
Οι   αποκλειστικές  πληροφορίες της “ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ” αναφέρουν ότι
η κα Μπατζελή  σήμερα έστειλε ΓΡΑΠΤΗ  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ σε όλους τους Συναδέφλους που κάνουν πρακτική άσκηση στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου σύμφωνα με την  οποία    τους καλεί να παρουσιαστούν στα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ  , να υπογράψουν νέα σύμβαση και… από εκεί και πέρα να πάνε σε όλη την Ελλάδα για να κάνουν τους ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ !!!!!
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!
1.  Πως η κα Μπατζελή μεταθέτει γεωπόνους που έχουν προσληφθεί κάτω από το καθεστώς της πρακτικής άσκησης  και ως εκ τούτου δεν μπορούν να μετατεθούν σε άλλη θέση  ?
2. Πως  οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ  χωρίς να το επιθυμούν ? Με ποιο νομικό πλαίσιο ?
3. Γιατι η κα Μπατζελή δεν ενημέρωση κανέναν ( ΓΕΩΤΕΕ , ΠΕΑΣΓΕ  , ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ  )  και κάνει ενέργειες εν κρυτπώ ?
4.  Γιατί ο ΟΠΕΚΕΠΕ  το 2010  έχει ανάθεση τμήμα των   ελέγχων  σε μη Γεωτεχνικούς  (100% παράνομο)
5.  Γιατί ο ΟΠΕΚΕΠΕ  δεν προχωρά σε περιοσμένες προσλήψεις συμβασίουχων  αλλά προσπαθεί να βρει προσωπικό με εκβιασμούς και τσαμπουκάδες ?

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ  ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !!!!

Η ΚΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ !!!! 

ΑΠΟ ΤΑ  ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!!

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: