"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

14/7/10

Όλοι μας έχουμε στο περιβάλλον μας ένα παιδί που γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Μπορεί να είναι το εγγόνι μας, το ανιψάκι μας, ακόμα και το δικό μας παιδί που θα βρει λίγο χρόνο για να μας βοηθήσει. Ωραία. Τώρα δείξτε του αυτό το σημείο του άρθρου: stratfor.com.


Είναι μια διεύθυνση στο Internet, με το κομπιούτερ δηλαδή. Το Stratfor είναι ένα ινστιτούτο στρατηγικών μελετών όπου ο καλύτερος εξ όσων δουλεύουν εκεί έχει σκοτώσει τη μάνα του. Κοινώς είναι κάτι αστέρια της CIA, αναλυτές του State Department, πρώην υψηλόβαθμοι σύμβουλοι των ΗΠΑ κ.λπ. Αυτοί δημοσιεύουν μελέτες και σπανίως πέφτουν έξω. Διαβάστε τι γράφουν εδώ και έξι μήνες για την.... Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες δημοσιεύσεις τους. Προβλέπουν ότι σταδιακά η Ευρώπη θα προετοιμαστεί και θα είναι έτοιμη να απορροφήσει τις αναταράξεις από τη χρεοκοπία της Ελλάδας που τη βλέπουν να έρχεται έπειτα από δυο-τρία χρόνια. Το σενάριό τους λέει ότι η Ελλάδα θα εγκαταλειφθεί από τους εταίρους της, θα αποχωρήσει από το ευρώ (και με λαϊκή εντολή μάλιστα) και ως διεθνής συνομιλητής θα απαξιωθεί τόσο πολύ, ώστε ο μοναδικός σοβαρός παράγοντας στην περιοχή θα είναι η Τουρκία. Ουσιαστικά έπειτα από πέντε χρόνια η Ελλάδα θα είναι μόνη, πτωχή και ατιμασμένη και η Τουρκία η μεγάλη περιφερειακή δύναμη, το μέλος του G20, το στόμα που μπορεί να καταπιεί τα πάντα. Η Τουρκία, λοιπόν, θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για το Αιγαίο. Θα το αφήσει ελληνική λίμνη; Θα διατηρήσει χαμηλούς τόνους ή θα απαιτήσει από τη διεθνή κοινότητα να πάρει αυτό που θεωρεί ότι δικαιούται; Είναι μια απάντηση που δεν θα δώσουμε εμείς, θα περιμένουμε να μας την κοινοποιήσουν - αν το κάνουν κι αυτό. 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: