"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/8/10

ΜΜΕ !!!-Όχι στην υποταγή, όχι στην νομιμοποίηση της μισελληνικής αναρχοφασιστικής τρομοκρατίας

  Αυτή η συντονισμένη τρομοκρατική εκστρατεία έχει στόχο να εκφοβίσει τους Έλληνες ώστε να μην αντιδρούν ενόπλως όταν αλλόφυλες και αλλόθρησκες συμμορίες τους ληστεύουν, τους βιάζουν, τους δολοφονούν. Έχει στόχο να υποταχθούν οι Έλληνες στις ιδεοληψίες της κομμουνιστικής αριστεράς.
Απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη, τα.... μισελληνικά μμε αγωνίζονται να επιβάλλουν τεχνητή ομοφωνία στην κοινή γνώμη.
Η δειλία και η ψυχολογία αγέλης που διακατέχει τα μμε των ρωμιών, κάνει τους πολίτες να σιωπούν μπροστά στον βιασμό που υφίστανται από τις μισελληνικές συμμορίες πλιατσικολόγων. Τα ρωμέικα μμε μιλάνε για δολοφόνους αθώων παιδιών, χωρίς να επιτρέπεται να ακουστεί η άλλη πλευρά. Μιλάνε κατά του φασισμού οι αρχιφασίστες σταλινικοί κομμουνιστές.  
Η ναζωραϊκή αστυνομία όπως και όλες οι ναζωραϊκές δυνάμεις κατοχής είναι άσπονδοι εχθροί μας. Αλλά εδώ τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα των πολιτών σε νόμιμη άμυνα. Τίθεται ζήτημα υποταγής στην κομμουνιστική ιδεολογία. Τίθεται ζήτημα υποταγής στις απαιτήσεις των μισελλήνων αναρχοφασιστών. Από το ότι είμαστε εχθροί των ναζωραϊκών κατοχικών δυνάμεων δεν έπεται ότι ταυτιζόμαστε με τις αναρχοφασιστικές μισελληνικές συμμορίες.    
Η χρήση των δύο μέτρων και δύο σταθμών της ρωμέικης πολιτικής κομπανίας πρέπει να παταχθεί άμεσα.
Δεν επιτρέπεται να λησμονούμε ότι εχθρός του Ελληνισμού δεν είναι μόνον η αίρεση των ναζωραίων, είναι και ο μισελληνικός διεθνιστικός κομμουνισμός. Αμφότεροι καταφέρονται εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Θα είναι τραγικό λάθος να αποστασιοποιηθούμε από τα γεγονότα και να πέσουμε στην παγίδα των ρωμέικων μμε....
Σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνουμε συνδρομητές στις ανθελληνικές ιδέες μιάς αναρχοφασιστικής φράξιας που μισεί το Ελληνικό Έθνος, και υπερασπίζει οιονδήποτε καταφέρεται κατά του Ελληνισμού, και η οποία δεν διαφέρει σε τίποτε από την αίρεση των ναζωραίων στο μίσος που τρέφει κατά του Ελληνισμού. Η μισελληνική αριστερή φράξια αδιαφορεί τελείως για τις δολοφονίες Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο, στην Γεωργία, στην κατεχομένη Ιωνία, στην Βουλγαρία, στα Σκόπια, στην Αφρική, από τοπικές κρατικές δυνάμεις καταστολής. Ουδέποτε εξεγέρθηκε βιαίως η αριστερή μισελληνική φράξια όταν δολοφονήθηκαν οι δύο Κύπριοι αγωνιστές τον Αύγουστο του «1996» στην κατεχομένη Αμμόχωστο. Η τωρινή υποκριτική στάση της μισελληνικής κομμουνιστικής αριστεράς αποδεικνύει την αδιαφορία της για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 Η κομμουνιστική αριστερά όταν μιλά υπέρ της δημοκρατίας εννοεί την κομμουνιστική «δημοκρατία», όχι την Ελληνική δημοκρατία. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα εννοεί τα δικά της δικαιώματα, ποτέ των άλλων. Όταν η κομμουνιστική αριστερά μιλά για αθώα θύματα, εννοεί τα δικά της θύματα, ποτέ των άλλων. Ποτέ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη η κομμουνιστική αριστερά για τα άπειρα εγκλήματα που διέπραξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τις αμέτρητες δολοφονίες που διέπραξαν οι κομμουνιστικές αστυνομίες σε όλο τον κόσμο. Είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας να δίνουν μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα κομμουνιστικά κόμματα, που έτσι και πάρουν την εξουσία θα επιβάλλουν αστυνομοκρατία. Δεν επιτρέπεται να πέφτουμε στην παγίδα της κομμουνιστικής προπαγάνδας η οποία ενώ θεωρητικά στοχεύει τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, στην  πραγματικότητα τρομοκρατεί τον Ελληνικό Λαό. 

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: