"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/8/10

Πότε θα ζητήσουν συγγνώμη τα καφενεία των «εθνικών» για την αποσιώπηση της κατοχής;

  Πριν χρόνια η εφημερίδα της Ελληνικής Θρησκείας έγραφε ξανά και ξανά για τον Ιερό Πόλεμο του Ελληνισμού. Έγραφε για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα που διεξάγουν οι Ιεροί Πολεμιστές. Στην ουσία δεν έκανε τίποτε άλλο από το .....να επαναλαμβάνει αυτό που έκαναν όλοι οι Έλληνες Ιερείς: να διδάσκει στους Έλληνες την συλλογική επιβίωση. Διέγειρε το πολεμικό ένστικτο των Ελλήνων.
Πολλά άρθρα υπογράμμιζαν την κατοχή που υφίστανται οι Έλληνες. Εξηγούσαν στον Λαό ότι ζούμε σκλαβωμένοι. Αποκάλυπταν ότι οι ναζωραίοι κατακτητές γενοκτονούν τον Ελληνικό Λαό. Και εξηγούσαν ότι η κατοχή είναι θρησκευτική, στρατιωτική, πολιτιστική, δημογραφική, πολιτική και οικονομική.
Τότε κάποιοι ανόητοι «ελληνοκεντρικοί» έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία ως προβοκατόρικη. Ωρισμένοι έλεγαν ότι, «στην χειρότερη περίπτωση η κατοχή είναι πολιτιστική. Κατά τα άλλα, δεν τρέχει τίποτε. Ας διεξάγουμε αγώνα ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Η Ελληνική Θρησκεία έλεγε ότι αυτός ο περιορισμός αποτελεί εσχάτη προδοσία. Διεξάγουμε αγώνα εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Αλλά οι ανόητοι «ελληνοκεντρικοί» συνέχιζαν να χλευάζουν τον Ιερό Αγώνα, ρίχνοντας νερό στον μύλο αρκετών ναζωραίων που έλεγαν ότι είμαστε μία ασήμαντη μειονότητα. Έχυναν τόνους από κροκοδειλίσια δάκρυα. «Όχι στον εμφύλιο πόλεμο», έγραφαν με σπαραξικάρδιους λυγμούς.
Σήμερα αν κάποιος ρίξει μία ματιά στις λεγόμενες «πατριωτικές» ιστοσελίδες και μπλογκς, άπαντες ομιλούν για ξένη κατοχή. Ομιλούν για δημογραφική εισβολή. Ομιλούν για οικονομική και πολιτική κατοχή. Ασχέτως θρησκεύματος. Αρκετοί ελληνόφωνοι ναζωραίοι έχουν υιοθετήσει την ορολογία μας. Απλώς δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει η κατοχή.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι κάποιοι αναίσχυντοι «εθνικοί» που τότε χλεύαζαν την ιστοσελίδα Ελληνική Θρησκεία, επειδή θύμιζε στους Έλληνες ότι τελούν υπό κατοχή, τώρα ευρίσκονται εις την δυσάρεστη θέση να τους έχουν ξεπεράσει σε αντιληπτική ικανότητα ακόμη και οι ελληνόφωνοι. Αρκετοί ελληνικής καταγωγής ναζωραίοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι τελούμε υπό κατοχή. Βεβαίως τους βοήθησε λίγο και ο κύριος Τζέφρυ Παπανδρέου όταν με αμίμητο κυνισμό δήλωσε ότι, «έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία».
Τί έχουν να δηλώσουν τώρα οι θρασύδειλοι «εθνικοί», οι οποίοι τόσα χρόνια χλεύαζαν τα περί κατοχής; Οι «εθνικοί» δεν πρόκειται να απολογηθούν διότι απλούστατα για αυτούς η ενασχόληση με τους Πατρώους Θεούς είναι ένα είδος χόμπυ. Ουδέποτε κατενόησαν ότι η Ελληνική Θεολογία είναι θεϊκό δώρο που φωλιάζει στην ψυχή και μας βοηθά να επιβιώνουμε ως Έθνος.
Ουδέποτε κατενόησαν ότι η χειρότερη κατοχή είναι η θρησκευτική. Διότι αφελληνίζει και καταστρέφει την Ελληνική Ψυχή. Αν χάσουμε τον εθνοθρησκευτικό μας προσανατολισμό, τότε ακολουθεί η πολιτική κατοχή(όρα ευρωπαϊκή ένωση), η οικονομική κατοχή(όρα ΔΝΤ), και η στρατιωτική κατοχή.
Το πρόβλημα μας δεν είναι να ζητήσουν συγγνώμη οι «εθνικοί» από τους Έλληνες πιστούς επειδή τους αποκοίμιζαν τόσα χρόνια με εκδρομές και συμπόσια σε ταβέρνες. Το πρόβλημά μας είναι να κατανοήσουν οι νέοι Έλληνες Πολεμιστές ότι το να σε χλευάζουν ωρισμένοι άθλιοι «εθνικοί» είναι τιμή. Αποδεικνύεις ότι δεν ταυτίζεσαι με αυτά τα ζόμπι. Δεν έχουν ίχνος ζωής επάνω τους. Περίμεναν να τους πληροφορήσει ο κύριος Τζέφρυ ότι η Ελλάς τελεί υπό κατοχή. Αν δεν τους το έλεγε ο κύριος Τζέφρυ, αυτοί θα συνέχιζαν να μας χλευάζουν. Θα συνέχιζαν να αρνούνται ότι η Ελλάς τελεί υπό κατοχή.
Γνωρίζουμε καλώς ότι η άρνησή τους προέρχεται από ταπεινά ελατήρια. Είναι ένας ψυχολογικός μηχανισμός εκλογικεύσεως της πραγματικότητος. Διότι αν εδέχοντο ότι τελούμε υπό κατοχή αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει να πολεμήσουμε για να απελευθερωθούμε. Και κάτι τέτοιο θα χάλαγε τις εκδρομές και τις ταβέρνες των «εθνικών».
Η αξία των Ιερέων της Ελληνικής Θρησκείας έγκειται εις το να αποκαλύπτουν την Θεϊκή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό υπό αντίξοες συνθήκες. Σημασία έχει να γίνωνται αρεστοί στους Πατρώους Θεούς. Είναι αδιάφορο αν γίνουν ποτέ αρεστοί στα καφενεία των «εθνικών».

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: