"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/8/10

Εμπειρογνώμονας – ο καύσωνας δεν ωφείλεται στο φαινόμενο του «θερμοκηπίου» η αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας και η αλλαγή της τροχιάς της Γης..

 Το ανώμαλα ζεστό καλοκαίρι στο έδαφος της Ρωσίας και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι οπωσδήποτε αποτέλεσμα του φαινομένου του «θερμοκηπίου» στη Γη.
Τη σχετική δήλωση έκανε ο Διευθυντής του ρωσικού υδρομετεωρολογικού Πανεπιστημίου Λεβ Κατσίνσκι Κάρλιν. Επίσης υπογράμμισε σε συνέντευξη τύπου στην... Αγία Πετρούπολη την Τρίτη ότι το κλίμα έχει αλλάξει για πάντα. Και αυτό ωφείλεται σε διάφορους λόγους. Ορισμένοι θεωρούν ως κύριο λόγο την αύξηση των αερίων του «θερμοκηπίου» στην ατμόσφαιρα, όμως υπάρχουν και άλλες απόψεις. Π.χ.,  - η αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας και η αλλαγή της τροχιάς της Γης», - εξήγησε ο εμπειρογνώμονας.
Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: