"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

5/9/10

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ 18.08.2010 (ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 28.08.2010) ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3 (ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ):

ΣΤΙΣ 05.09.2010 ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ BOB CHAPMAN, (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qk ) ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, Ο CHAPMAN ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ..... ΓΑΜΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ – ΠΡΟΔΟΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ «A.O.A.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΝ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ («ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.») ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «HONG» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 2%, ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΞΩΘΕΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ 5.000.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΟΠΛΩΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 140.000.000 ΡΩΣΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΑΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ 1967 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΔΙΑ ΤΟ 1975. ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ 4.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 400 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΛΗΝ 8 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο «ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ» ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1967, ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΩΝ GLUCKSBURG.

ΙΔΕ LINKS:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_28.html

Note: Some of the above webpage LINKS provided are in the Greek Language. Use the automatic Google Translator: http://translate.google.com/ to translate them to your corresponding mother language.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: 
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: