"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/9/10

ΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ AKP ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.

 ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ…./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟ-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες και προερχόμενες από «πολύ βαθιά λαρύγγια» πληροφορίες μέσα το κυβερνών κόμμα ΑΚP η κλειστή ηγετική ομάδα του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ σκέπτεται και ενεργεί προς την κατεύθυνση κατασκευής πυρηνικής βόμβας μέσα στην δεκαετία 2010-2020 και με αιχμή των προσπαθειών την ....επικράτηση του κόμματος στις επόμενες εκλογές. Για προφανείς λόγους θα δώσω κάποια στοιχεία και ενέργειες, οι οποίες λαμβάνουν χώρα χωρίς την συγκατάνευση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Σε κλειστή συνάντηση προ λίγων ημερών ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ έδειξε να μην τις υπολογίζει και ισχυρίστηκε ότι «έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα του για να τους περιθωριοποιήσει από την πολιτική».ΣΤΗ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ AKP ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.
Σε σειρά κλειστών συζητήσεων που έγιναν σε ΚΩΝ/ΠΟΛΗ και ΑΓΚΥΡΑ για το θέμα λέχθηκαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:
*Η Τουρκία προσεχώς βρίσκεται και θα βρεθεί να γειτνιάζει με ακόμα πιο πολλές πυρηνικές χώρες.(ΡΩΣΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ-ΙΡΑΝ).Ακόμα και αν το τελευταίο δεχθεί επίθεση από τους Αμερικανούς ή τους Ισραηλινούς , δεν πρόκειται να σταματήσει η διαδικασία πυρηνικοποιήσης. Έχουν πολλές κρυφές βάσεις οι ΙΡΑΝΟΙ και σε 5 χρόνια θα επανέλθουν .Ακόμα και να ανατραπεί το καθεστώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.drougos.gr/?p=6299


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: