"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/9/10

Τα Λάβαρα της Ελευθερίας ξεδιπλώνουν

  Ο Λαός εκρήγνυται βλέποντας τον προκλητικό πλούτο των μελών της κατοχικής κυβερνήσεως. Παράνομος πλούτος σε χέρια κακούργων που στάζουν αίμα αθώων Ελλήνων.
Η κατοχική κυβέρνηση απολαμβάνει το διεστραμμένο θέαμα πολιτών να τρέφωνται από τα σκουπίδια. Συνεχίζει να αρπάζει περισσότερα χρήματα από χήρες και ορφανά, καλλιεργώντας την λαϊκή δίψα για εκδίκηση. Κλείνει σχολείο τυφλών, και πετάει στον δρόμο τυφλά παιδιά για να τραφεί η θεομίσητη κατοχική συμμορία.  
 Ο Λαός δεν έχει με τί άλλο να τραφεί πιά, παρά μόνον με ...το συναίσθημα της εκδικήσεως.
Δήμευση όλης της περιουσίας των κατακτητών, είναι το μόνο σύνθημα ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των σκλαβωμένων Ελλήνων.
Οι συνδικαλιστές του, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι, οι τραπεζίτες, τον πρόδωσαν. Μόνον η οργή του δεν τον πρόδωσε. Όσο ζητά εκδίκηση, δεν θα τον προδώσει ποτέ. Ο γενικός ξεσηκωμός θα είναι μεγαλοπρεπής. Θα αφανίσει κάθε αντεπαναστατικό εμπόδιο στο διάβα του. Οι μίζεροι εργολάβοι των μεγάλων καναλιών, οι παπαγάλοι της ψευδολογίας δεν θα γλυτώσουν από το λαϊκό μένος. 
Παντού βλέπουμε εξαγριωμένα πρόσωπα. Το μίσος για τον κατακτητή ξεχειλίζει. Φλεγόμενος από ανυπόμονο και διάπυρο ενθουσιασμό, ο Λαός θα επαναφέρει το ιερό δικαίωμα του να είναι κριτής των δικών του υποθέσεων. Η αυτοάμυνα, είναι ο πρώτος νόμος της Φύσεως. Θα παρακάμψει τα κατοχικά δικαστήρια. Θα δικάσει τάχιστα και άτεγκτα τούς προδότες.
Ο Λαός δείχνει τώρα σιωπηρός επειδή ο θυμός του βράζει. Σαν ξεχειλίσει, θα γίνει σεισμός. Όταν δεν το περιμένουν, ο λαϊκός τρόμος, θα παραλύσει τον κατακτητή. Ο Λαός θα είναι αμείλικτος. 
Σε λίγο καιρό, μετά την νίκη επί των κατακτητών, ο Λαός θα χορτάσει την δίψα και την πείνα του από τα παράνομα πλούτη των κατακτητών. Η δίψα για λάφυρα κεντρίζει τον πεινασμένο Λαό.
Εισερχόμαστε σε μακρά περίοδο ταραχών. Η λέξη έλεος θα αφανιστεί από το καθημερινό λεξιλόγιο.
Ο Λαός εξοπλίζεται με την πολεμική θεολογία του Ελληνισμού. Υποτάσσεται στο άγριο και όμορφο πνεύμα της Επαναστάσεως. Θα λεηλατήσει με βία όλους τους κατακτητές. 
-Μα θα επιβάλλει βιαίως ο Ελληνισμός τις απόψεις του; θα μας ρωτήσουν πονηρά οι υποκριτές και σύμμαχοι των κατακτητών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα; δεν πρέπει να τα σεβαστούμε; θα πούν στον Λαό για να τον απονευρώσουν.
Οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα στην παράνοια, στην ανοησία, στην καταστροφή. Ούτε έχουν το δικαίωμα στην υποταγή. Ο Λαός δεν έχει το δικαίωμα στην απάθεια εμπρός στην επιβολή αλλοτρίων ηθών, ούτε δικαίωμα στην εθνοκτονία του. Μόνον προδότες θεωρούν δικαίωμα το να είσαι δούλος.
Όπως αναφύουν τα μανιτάρια μετά την βροχή, σε εποχές αναταραχών εμφανίζονται και οι ανθρωπιστές. Οι «νηφάλιοι» συντηρητικοί που ζητούν να μην χυθεί αίμα. Ο ανθρωπισμός τους είναι καρπός δεισιδαιμονίας και άγνοιας. Η ευαισθησία τους, προδοσία κατά του Έθνους.
Επικαλούνται την ανοχή επειδή θέλουν να κρύψουν την δυσανεξία τους προς τα λαϊκά αιτήματα. Είναι ανεκτικοί προς τους κατακτητές και τους προδότες. Αλλά ποτέ δεν ανέχονται τον Λαό και τις αποφάσεις του. Επικαλούνται τον σεβασμό στην διαφορά απόψεων, για να σώσουν το τομάρι της κρατικής συμμορίας. Αλλά δεν σεβάστηκαν ποτέ την διαφορετική άποψη του Λαού που ζητά εκδίκηση.
Οι έμμισθοι λαοπλάνοι της κατοχικής συμμορίας προσπαθούν να εστιάσουν στα πρόσωπα των κατακτητών αντί για τις πράξεις, για να υφαρπάξουν την συμπόνοια του Λαού. Όμως ο Λαός ξέρει ότι οι κατακτητές είναι εικονικά πρόσωπα, όχι πραγματικά. Δημιουργήματα του μισελληνικού νεο-βυζαντινού κράτους. Ό,τι αγαθά κατέχουν δεν είναι δικά τους, ανήκουν στο κράτος που τα δημιούργησε δια της λεηλασίας των πτωχών Ελλήνων.
Ουδείς πρέπει να ανησυχεί για το τί θα βιώσουν προσωπικά και συναισθηματικά αυτά τα εικονικά πρόσωπα όταν εκραγεί η λαϊκή οργή σε όλο της το μεγαλείο. Τα πάθη τους θα μετατραπούν σε ελιξήριο για την τραυματισμένη ψυχή του Λαού. Ο πόνος τους θα γιατρέψει τις πληγές του σκλαβωμένου Λαού.

Επίχαρμος
3η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: