"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/9/10

Ένοπλοι επειδή «δεν πάει άλλο»!

«Ως εδώ…»  φαίνεται να λένε η μία μετά την άλλη.....
μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες πλοία των οποίων διέρχονται από τον Κόλπο του Άντεν με τους πειρατές εν δράσει και την διεθνή ναυτική αρμάδα σε ρόλο «θεατή» στις περισσότερες των περιπτώσεων.

 

Η κατάσταση, όπως αναλύεται από τους θερμούς υποστηρικτές της ένοπλης δράσης, έχει φτάσει στο απροχώρητο και ήδη η άποψη ότι μόνο οι «μεγάλες δυνάμεις» έχουν αντιδράσει δυναμικά για την προστασία πλοίων τους τείνει να υπερκεράσει άλλων απόψεων που θέλουν ως ένα βαθμό αποτελεσματική την ύπαρξη της διεθνούς ναυτικής δύναμης.

Όπως όλα δείχνουν ένοπλοι  μισθοφόροι θα επιβαίνουν στα πλοία που θα διέρχονται από την περιοχή με μόνο ρόλο να εξουδετερώσουν τους όποιους επιτιθέμενους και στη βάση της λογικής ότι ακόμη και αν συλληφθούν δύσκολα προσάγονται καθώς το νομικό πλαίσιο περί την πειρατεία δεν έχει διευκρινιστεί.

Προς ώρας πάντως οι ψυχραιμότεροι επισείουν τον κίνδυνο  για θύματα και ζημίες σε πλοία και φορτία στην περίπτωση ένοπλων συρράξεων με επιτιθέμενους πειρατές.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: